perjantai 27. kesäkuuta 2014

Joko saa jännittää?

Huhhuh, mistähän sitä taas aloittaisi. Postaustaukoa on taas kertynyt reilun viikon verran. Lähes jokapäivä on satanut vettä, joten kuvailut ovat jääneet vähäisiksi, niin ei ole olluyt innostusta postailla ikivanhoilla kuvilla tai kirjoittaa kuvattomia postauksia. Nyt kuitenkin on lupailtu parempia ilmoja, niin jos vaikka innostuisi ulkoiluttamaan kameraa useammin !:)


Ilmoitin Kuprun ja Ofen Loviisaan poniraveihin, mitkä ajetaan lauantaina 28.6. Kuprun lähtö on siinä suhteessa kova, ettei poni mennyt hiitillä ennätysvauhteja, enkä osaa yhtään arvata kuinka kovaa se startissa menee. Niimpä sen kanssa tavoite on parantaa aikaa tämän vuoden aloitus startista. Samalla nähdään, että onko tässä reilussa kuukaudessa tapahtunut ponissa mitään muutoksia.

Ofeliankin lähtö on yllätysyllätys aika kova. Mulla oli vaihtoehtona ilmottaa poni 40m pakille tai sitten 100m pakille ja päätin sitten pitkästä aikaa koittaa ajaa pikkusella lyhyemmältä takamatkalta. Listat nähdessä kyllä tuli semmonen olo, että "miks ihmeessä ilmotin ponin tohon sarjaan?!" Mutta ei auta kun lähteä kokeilemaan miten pikkunen juoksee ja veikkaisin ainakin nyt, että Ofelia saa startin jälkeen hetken hengähtää ennen seuraavaa starttia.

Ettei nyt liian tylsäksi ja yksinkertaiseksi elämä käy, niin lähdetään Kuprun kanssa tiistaina 1.7 kokeilemaan Mikkeliin monte lähtöön! Siitä tavoitteena hakea puhdas juoksu javähän lisää kokemusta montesta. Jospa sitten mahdollisesti meidät nähtäisiin myös SM-monten parissa! Mutta ei lähdetä vielä hätäilemään, vaan juostaan tuo lähtö ensin ja katsotaan miten se menee, ennekuin tehdään mitään päätöksiä.

oon viime päivinä pessy vähän jo liikaakin varusteita!

Ollin kanssa on jatkunut yhtä hyvin kuin vähän aikaa sitten. Pikkunen kengitetään maanantaina ja katsotaan jos siteen loppu viikosta käytäisiin hiitillä pyörähtämässä. Olen katsonut jo muutamia startteja, joihin voisin Olperon ilmoittaa! Alkaa olemaan jo pikkuhiljaa ikävä Ollin kanssa ravireissuja!
Mune pappa <3

6 kommenttia:

 1. tosi paljon tsemppii teille kuprun kans!! :-) harmi etten pääse kattomaa :s

  VastaaPoista
 2. Montesta sitten kunnon selostus ja kuvia! Olisi kiva vierailla Monte-maailmaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo yritän tehdä mahollisimman kattavan postauksen :)

   Poista
 3. joojoo sm-monteenn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos