lauantai 14. kesäkuuta 2014

Ollipolli 15v

Otsikosta joku voikin päätellä, että Ollilla oli 10.6 eli tiistaina synttärit! Pieni pallo täytti jo 15 vuotta ja meillä Tokkolassahan tämä on Ollille jo kuudes vuosi. Voi kuinka nopeasti aika kuluu, kun muistan vieläkin sen hetken kuin eilisen, kun Ollilla ekaa kertaa ratsastin!


Vietettiin ponin synttäreitä oikein kunnon hikilenkillä ja Olli oli jälleen oikein hyvä! Kyllä pitäisi kohta alkaa tulemaan taas niitä surkeitakin lenkkejä, ettei nyt liian täydelliseksi mene tuon ponin treenaminen. Ajoin reilu 10km lenkin ja otettiin muutamat reippaammat vedot ja kyllä meinasi tulla tippa linssiin, kun poni kipitti letkeästi hyvää aikaa!

Tallilla tein ponille herkku"aterian" ja juotin omenamehua. Otin pikkusesta myöskin muutamat kuvat, joista ei kovin edustavia tullut sateisen ilman vuoksi.


Tänään oli vuorossa Kuprun kengitys ja huomenna kengitellään Offe. Lähdetään huomenna käymään Ollin ja Kuprun kanssa vähän hölkkäilemässä radalla pitkästä aikaa. Ajan itse Kuprulla ja äiti tulee sitten ajamaan seuraksi Olperolla.Kerran olen aikasemmin Kuprua ajanut kärryiltä radalla, joten saa nyt nähdä miten meidän yhteistyö pelittää! Huomenna todennäköisesti hiittipostausta! :)

Kymi gp!

9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ei se mua häirinnyt. Yleensä bloggaajat ottavat kirjoitusvirheitten korjaukset hyvin koska haluavat tekstin olevan kieliopillisesti oikein. Esimerkiksi Tiia (Voitto kotiin) haluaa että lukijat korjaa, mutta jollet sinä halua niin se on ihan ok.

   Poista
  2. Siis en tarkottanu sitä noin vaan tottakai on hyvä jos sanotaan kirjotusvirheistä mut toi kuvateksti ei mun mielestä muuta merkitystään yhtään vaikka laittasin noi kirjaimet isoiksi :)

   Poista
  3. mutta kun siinä lukee gb. tajuatko gp:n ja gb:n eron?

   Poista
  4. En mä meinannu että nuo pienet kirjaimet olisivat väärin kirjoitettu (vaikka niin voikin luulla kun kirjoitin ne isolla), mutta korjasin vaan tuon, että se on prix eikä brix :)

   Poista
  5. Oon eri ano, mutta siis laitoit gb ku sehän on gp? :) Ei mua ainakaan haittaa pienet kirjotusvirheet, kaikillehan niitä sattuu.

   Poista
  6. Sulla lukee gB vaik se on GP mut ei se varmaan ketään häiritse :D en edes tajunnut aluksi xd

   Poista
  7. Joo sori en huomannu yhtää vaikka luin ton varmaa 10 kertaa ettei siinä musta oo virhettä mutta korjaan :)!

   Poista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos