maanantai 16. kesäkuuta 2014

Hiittipäivä

Eilen tosiaan oltiin hiitillä Ollin ja Kuprun kanssa. Offe jäi tallille kengitykseen siksi aikaa. Laittelin radalla ponit valjaisiin ja sitten kävelyteltiin niitä vähän aikaa varikolla.


Mentiin sitten radalle ja ajoin Kuprun kanssa Ollin rinnalla pari kierrosta ihan rauhallista hölkkää. Ajoittain Kupru painoi hirveästi ja ei meinannut millään rauhottua Ollin rinnalle. Otin sitten vielä reippaaman vedon, jossa poni meni tosi hyvää ja kovaa ravia! Kävelytin vielä vähän ja sitten siirryttiin volttaamaan.


Kupru lähti voltista hyvin ja meni tasaista ravia, eikä missään vaiheessa meinannutkaan laukata. Ekat 500m ei menty hirveän kovaa, kun tajusin  asta kierroksen jälkeen, että miten ponin saa kulkemaan, niin ensimmäinen 1000m meni vähän tuntumaa ottaen poniin. Toisen kierroksen Kupru juoksi hyvin ja loppusuoran tuli kovaa vauhtia. Ei me vielä ennätystä päästä mutta olen silti tyytyväinen, että noinkin hyvin ensimmäinen yhteinen hiitti sujui!

Äiti tosiaan ajoi Ollin ja he menivät vain väärään suuntaan sellaista ravia, mitä poni meni puhtaasti. Mun silmään poni ravasi tosi kivasti ja käyttäytyi hyvin, vaikka olikin kokematon kuski kyydissä! Kävelyteltiin, pestiin ja hoidettiin ponit radalla.

Pitkästä aikaa jouduttiin sitomaan kahdet kärrytkin traikun perään!

Huomenna ollaan lähdössä käymään Wahlsteenilla, kun itse tarvitsen uudet ajohousut ja muitakin pikkujuttuja tarvitsee taas ostaa. Huomenna ponit saavat siis viettää vapaapäivän.

Matka eväitä :D
Pesin tallilla vielä molemmat kilpakärryt

10 kommenttia:

 1. millä tyylillä sait kuprun kulkemaan? mulla on reeniponi ja olisin kiinnostunu kokeilemaan taktiikkaasi!! mitä teit että se kulki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tajusin että miten paljon ponia pitää tukea ja miten sitä uskaltaa käskeä, ettei laukkaa tms. :) jokanen poni on erilainen ja kaikille sopii erilainen ajotyyli

   Poista
 2. mitä liilaa tolla kuprulla on tossa harjassa/korvassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haavasprayta kun ponilla oli pieni reikä siinä, joka oli laitumella tullut.

   Poista
 3. Tiiätkö onko kouvolan rata auki 20.6

  VastaaPoista
 4. Milloin ajattelit aloittaa kuprun kanssa kilpailemisen? :)

  VastaaPoista
 5. Millä tallilla sun ponit on?

  VastaaPoista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos