perjantai 28. helmikuuta 2014

Hiihtolomaviikko: Olli talutusponina,irtonaisia kenkiä ja ratsasteluja

Mun oli tarkoitus tulla postailemaan vasta huomenna mutta huomasin kuvia olevan taas niin paljon,etten halua tunkea niitä samaan postaukseen.Hiihtoloma meni vähän liian nopeasti koska tänään on perjaatteessa viimeinen lomapäivä.Mitää kummempaa en ole tehnyt,kun kaikki päivät ovat mukavasti kuluneet tallilla.


Oltiin tosiaan maanantaina Ollin kanssa viihdyttämässä lapsia,jossain lasten tapahtumassa.En muistanut kunnolla,että monelta olin sinne luvannut mennä,niin  oltiin siellä sitten puolituntia liian aikasessa.Lapsia ei kovin paljoa ollut mutta nopeasti puolitoista tuntia siellä vierähti! Olli käyttäytyi jälleen ihan älyttömän hyvin! Moni aikuinen ihmettelikin miten Olli käyttäytyy noin hyvin suuressa ihmismäärässä.


Illemmalla lähdin ajamaan Vaavelilla.Iltapäivä meni niin nopeasti,että kello oli lähemmäs viisi kun lähdin ajamaan joten hirveästi yli 5km ei päästy menemään koska alkoi tulla niin pimeä,ettei nähnyt kunnolla eteenpäin.Mentiin muutenkin aika käyntipainoinen lenkki,kun tiet olivat aika jäässä.

Tiistainakävelytin Ofelian pellolla.
Olli pääsi kärryjen eteen ja lähdettiinkin käymään pidemmällä lenkillä,kun tiet oli tosi hyvässä kunnossa!Mentiin reilu 10km lenkki,johon sisältyi paljon hölkkää ja käyntiä.Ensimmäisen 6 kilometrin aikana Olli oli suoraan sanottuna ihan järkyttävä ajaa.4min/km vauhdissakin ravi tuntui kauhealta mutta,kun lihakset oli kunnolla lämmennyt,niin ravikin alkoi tuntumaan huomattavasti paremmalta!Kotona venyttelin ponin oikein kunnolla!


Keskiviikkona pikkuneiti sai viettää vapaapäivää.
Olli pääsi juoksutettavaksi ja siltä tippui siinä samalla toinen takakenkä..Koska sen takakaviot on aika pitkät,niin otin toisenkin takakengän pois,ettei jalat ole epätasapainossa.

Torstaina molemmat ponit sai viettää vapaapäivää.Ratsastelin pitkästä aikaa tallin tuntiheppa Ripalla.Ripa ei lukeudu mun lemppari hevosiin mutta tällä kertaa se tuntui ihan hyvälle.Laukka Ripan kanssa on aina yhtä järkyttävää mutta ravi ja käynti tuntui hyviltä!Käytiin loppukäynnit Erikan ja Epun kanssa lähimaastossa.


Illalla oltiin Kouvolan illassa raveissa Veskun kanssa.Helin hevonen oli siellä juoksemassa,niin oltiin sitä auttelemassa.Taas harmillisesti sinne kuoli hevonen ja kyllä kirpaisi sydämmestä asti nähdä,kun hevosta raahattiin pois radalta.Nää on näitä tän harrastuksen haittapuolia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos