perjantai 7. maaliskuuta 2014

Vuorokauteen lisää tunteja kiitos!

Aikaa onkin taas päässyt vierähtämään viime postauksesta reilu viikko.Tällä viikolla en oo kerinny käymäänkään koneella,saati sitten ole kerennyt kuvata yhtään mitään.Mulla alkoi mopokortin teoriatunnit tällä viikolla ja ne on nyt onneksi käyty.
Vinskillä ratsasteluja hiihtolomalla.Ollia en ole tällä viikolla kerennyt liikuttamaan kertaakaan mutta onneksi sillä on nyt ratsastettu ja sitä on harjailtu.Keskiviikkona olin ammusta kolme ensimmäistä tuntia pois koulusta,että kerkesin käydä viimeistelemässä Ofen Kouvolan starttia varten,mikä ravattiin eilen.


Torstaina kerkesin tallille vasta seitsemän aikaa illalla ja sieltä,kun pääsin pois lähtemään kello lähentelikin jo puolta yheksää.Ei siis ole ainakaan liian helpolla päässyt tällä viikolla!

Eilen tosiaan oltiin Offen kanssa Kouvolassa raveissa.Lähtö oli todella kova ja meillä oli takamatkaa 120 metriä.Ofe oli lämmityksessä ihan varsa,kun pelkäsi jopa ihmisä,ketkä seisoi kaarteessa.Ajoin perinteiset kaksi kierrosta lämmitystä,toisen hitaammin ja toisen kierroksen reippaammin.
Lämmityksestä jäi kuitenkin ihan positiiviset fiilikset.

© Hannaleena Ahtiainen
© Hannaleena Ahtiainen

Matkaan päästiin toisella yrittämällä ja Offe lähti ensimmäistä kertaa oikeasti hyvin voltista!Ajettiin edellä meneviä kiinni kokoajan mutta paalun ponit oli repäissyt jo niin pitkän kaulan,ettei niille mahtanut mitään.Offe meinasi jäädä viimeisessä kaarteessa junnaamaan kaverin rinnalle mutta siitä kun sen sain kannustettua ohi,niin poni pistelikin loppusuoran tosi hyvää vauhtia!Maalissa oltiin kuudensia ihan hyllä ajalla 3.02 ja ilman laukkamerkintää.

© Hannaleena AhtiainenEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos