lauantai 29. maaliskuuta 2014

Epäonnistunut irtohypyt + paljon kuvia!

Viime suununtaina aamupäivällä käytiin ajamassa Olli ja Erika tuli tallin hevosella Epulla perässä. Mentiin reilu 8km lenkki ja pikkuponille tuli hirveä hiki, kiitos ihanan talvikarvan. Olli oli alkuun tosi paineissaan ja ravi ei oikein rullannut. Kun oltiin joku reilu 4km menty, niin sitten poni alkoi tuntua ihan ok hyvälle. Olli näköjään tarvitsee pidemmän aikaa lämmetäkseen kunnolla.

masu <3

Sitten siirryttiinkin hypyttämään Ofeliaa kentälle. Voin sanoa, että siitä ei kyllä tullut yhtään mitään :'D. Ofeliaa ei ole kovin paljoa hypytetty mutta en kyllä muista, että koskaan noin huonosti olisi mennyt. Saatiin muutaman kerran poni menemään estekujaan mutta sieltä se kipitteli langoista huolimatta nopeasti pois. Sain vielä hyvän idean laittaa ponille vaaleat pintelit ja voitte vaan kuvitella miltä ne näyttivät, kun kenttä muistutti isoa vesilammikkoa.

Viikolla ei tullut kuvia kummemmin otettua, kun en sitten jaksanut raahata kameraa mukaan. Meillä oli parit kokeet viikolla, mistä sitten syntyikin melkoinen stressi, niin en tallilla kummemmin aikaa viettänyt ,kuin nopeasti vain liikutin ponit. Maanantaina mulla oli mopon teoriakoe ja se meni ykkösellä läpi jee!


Eilen vieteltiin ponien kanssa kunnon "huoltopäivää". Harjailin alkuun Ofeliaa reilu puolituntia. Sitten lähdin kentälle juoksuttamaan pikkuneitiä. Käveltiin neidin kanssa 20min pituiset alkukäynnit ja sitten vähän laukkaa ja ravia liinassa. Pikku neitikin käyttäytyi pitkästä aikaa ihan hyvin liinassa!


Olli sai vapaapäivän mutta senkin harjaamiseen käytin lähes tunnin. Pahimmat talvikarvat alkaa olla jo irtiponeista ja nyt tilalla on semmosta pehmeää alusvillaa. Olli etenkin näyttää mun silmään nyt aika kauhealta, kun karva on sellasta höttöä.:'D
Kohta suuntaan tallille ja olisi edessä molempien ponien ajo!

Älkää ikinä ostako tän merkkistä loimea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos