lauantai 22. maaliskuuta 2014

No mutta onkos tullut talvi nyt kevään keskelle?

Täällä ilmoittautuu yksi huonoa omatuntoa potea.Bloggaus taukoa on kertynyt aivan liikaa ja ei tähän edes kummoista syytä ole,joten mitäpä sitä selittelemään.Tälläkin hetkellä pitäisi olla tekemässä äidinkielen päättötyötä mutta tekee ihan hyvää pitää hieman taukoa siitä.
Nää kaikki pitäis lukee parinviikon sisällä..0/5

Mitään kovin kummallista tässä aikana ei ole tapahtunut.Ponit ovat treenanneet pääosin hyvin.Ollin ravikin on alkanut löytämään oikeaa suuntaa ja pikkuneitikin on ollut suurinpiirtein asiallinen lenkillä!
Meillä kävi poneilla tosiaan hieroja.Otettiin Olli aluksi hierottavaksi ja luulin,että neidin ristiselkä olisi tosi pahasti jumissa.Sen sijaan vika löytyi lavoista,jotka oli hierojan mukaan tosi jumissa ja tiukat.Osa syy tähän voi kuulemma olla,että tiet olivat pitkän aikaa kovat ja tokihan Ollilta ikää löytyy,niin eipä se ihmekkään ole.Hieman oli ristiselkä jumissa mutta poni ei sitä kuitenkaan aristanut.Saatiin hyvät venyttely ohjeet,jotta lavat ei pääsisi menemään jumiin!:)


Offe ei oikeastaan kummemmin ollut jumissa mistään kohtaan.Vähän oli kaula oikealta puolelta jäykempi,kuin toiselta puolelta mutta ei kummin.Hieman myöskin ristiselkäkin mutta aukesi hyvin hierottaessa.


Eilen oltiin Kuprunkin kanssa pitkästä aikaa valmennuksessa.Poni oli aika junttimaisella tuulella,sitä verkatessani.Aloitettiin ratsastamaan pysähdyksiä ja tempon muutoksia,joissa Kupru oli ihan super! Sitten ratsastettiin ympyrällä kevyessä ja harjoitusravissa ja tehtiin myös siinä tempon muutoksia.Pääasia oli saada hevoset liikkumaan tarmokasta mutta hidasta ravia.Meidän osalta tämäkin onnistui ihan hyvin.
Laukkatehtävä oli aika haastava tai niin ainakin alkuun ajattelin mutta hyvin se kuitenkin onnistui.Mentiin kaikkiin neljään kulmaan voltit joista puolet mentiin harjoitusravia ja puolet laukkaa.Pitkät sivut mentiin sitten rauhallista harjoitusravia.

Yritin taiteilla teille kuvaa laukkatehtävästä :'D
Lopuksi mentiin vielä keskiympyrällä harjoitusravia molempiin suuntiin ja en voi kyllä Kuprua liikaa kehua!En kyllä ihan heti muista,että se olisi noin hyvä ollut! Valmentajakin sanoi,että sehän alkaa näyttämään jo ihan ponilta.Saatiin hyvää palautetta ja jäi oikein hyvä fiilis valkasta!

2 kommenttia:

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos