maanantai 10. maaliskuuta 2014

Normaali kuulumispostaus

© Salli Kotiranta

© Moona Espo

© Salli Kotiranta

Alussa vielä muutamat kuvat Offen Kouvolan startista.Isot kiitokset kuvaajille!:)

Launtaina kävin palauttelemassa Offen.Ponilla ei selvästikkään edellispäivän startti jaloissa painanut,niin komeesti se mua kiikutti ympäri metsiä.On se kyllä ihme miten siitä on niin vähässä ajassa tullut tuommoinen että se "kuumuu" kovasti ajaessa.Pienet äkkilähdötkin poni teki pelästyessään takaa tulevaa polkypyörää..:D Offella kuitenkin oli kaikki kunnossa ja oli hyvän tuntuinen hölkkäpätkissä.
Ollin valjastin myös kärryjen eteen ja käytiin heittämässä vajaa 10km lenkki.Mentiin pitkiäkin hölkkäpätkiä,kun vihdoin tiet sen sallii!Ollipallo oli oikein hyvä,vaikka ajotaukoa olikin takana.Ponille meinasi tulla aika kuuma kun mittari näytti ulkona olevan jo +10 astetta lämmintä!Jospa ponitkin tajuaisivat nyt pikkuhiljaa alkaa tiputtamaan talvikarvojaan.

Sunnuntaina Offeliini vietti vapaapäivää.
Ollin kävin juoksuttamassa pellolla,kun kenttä oli varattu.Pelto oli hieman märkä mutta hyvin siellä pystyi jo menemään.Ollia ei juokseminen kovin paljoa kiinnostanut,niin jouduin kokoajan ponia patistelemaan eteenpäin.Pesin sitten vielä ponin jalat,kun ne vähän pääsi kuraantumaan kuitenkin.


 Nyt olen kotona kuumeessa.Eilen oli jo jotenkin ihan yliväsynyt olo ja aamulla herätessäni olo oli aika kehno.Nyt alkaa vähän olemaan jo parempi olo mutta tämän ja huomisen päivän olen pois koulusta.Tänään illalla meille tulee hieroja poneille ja jos nyt mun olo ei tästä pahene,niin menen kyllä siiheksi tallille,pitää vain pukea paljon päälle!

Ei mun onneks yksin tarvii sairastaa.....

6 kommenttia:

 1. Voisit vähän panostaa kirjoitus virheisiin :)? "Ei mun onneks yksin tarvii siarastaa....."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä voit tostakin lauseesta jotain päätellä,että jos oon kuumeessa niin kirjottaminen ei välttämättä onnistu ihan yhtä hyvin kun terveenä:) Mut korjaan tuon ettei se häiritse :)

   Poista
 2. Paranehan pian ja kukas hieroja poneille tulee

  VastaaPoista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos