lauantai 1. helmikuuta 2014

Ofelia raveissa,Kupruilu + paljon kuvia!

Oltiin tosiaan viime viikon lauantaina (25.1) Jokimaalla vaavelin kanssa raveissa.Mulla on aika paljon vielä kysymyksiä selvitettävänä,että miksi startti meni niin penkin alle.Lämmityksessä poni oli suorastaan surkea.Mentiin kyllä jos jonkin moista mutkaa ja pomppua.Otettiin vähän reippaampaa pätkää ja niissä poni otti kyllä tosi hyvää vauhtia!
Offen ravikuvat © Jenna Kenttä

Päästiin matkaan ekalla ja Offehan on melko idas lähtemään.Jäätiin samantien meidän paalun poneista,eikä vauhti ollut mitään kovin kummallista.Takasuoralla käskin ponia eteenpäin ja siinä vähän edettiinkin johonkin suuntaan kunnes laukka yllättikin.Viimesessä kaarteessa oltiin toisen ponin rinnalla ja entiedä mikä Ofelialle tuli,kun se puski ihan hirveästi sisään päin toisen ponin radalle.Pyydän anteeksi kuka se ikinä ajoikaan siinä sisäradalla jos häirittiin teidän juoksua.Loppusuoran poni tuli kuitenkin ihan hyvin ja otti hieman kovempaakin pätkää.Ajaksi tuli 3.08 ja risat.


En tosiaankaan tiedä missä oli vika.Rata oli toki Ofelialle hieman liian pehmeä ja eihän me kotona oltu kunnolla päästy ajamaan,niin virtaa pikkusesta löytyi kuin pienestä kylästä.Mutta ei me tästä lannistuta vaan mennään kohti uusia pettymyksiä! Helmikuun ajan jatketaan treenailuja ja sitten maaliskuussa olisi tarkotus startata.

Kuprulla kävin sunnuntaina pitkästä aikaa ratsastamassa.Kelit ovat olleet niin huonot,etten ole siellä päässyt käymään.Kenttä ei ollut priima kunnossa joten tyydyttiin käynti-ravi harjoituksiin.Kupru oli ihan super alusta lähtien!Tehtiin väistöjä,tempon muutoksia ja kolmikaarista.Ravissa tehtiin samoja juttuja.Jäi kyllä tosi hyvä mieli ratsastuksesta!


Molemmat ponit ovat treenanneet hyvin ja etenkin Olli on ollut tosi hyvä viime päivinä!Ollaan nyt ajettu rauhallisesta,kovien teiden vuoksi mutta nyt ulkona näyttäisi satavan lisää lunta,niin jospa päästäisiin vihdoin ja viimein aloittamaan hankitreenit!
"ei kiinnosta"

Vanhat papat Tomi ja Munkki :)
3 kommenttia:

  1. multa löytyis muutama kuva startista ja yritin jo etsiä sähköpostia mutten löytänyt :D jos siis kiinnostaa niin multa saa pari kuvaa lisää !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tottakai! Mun säpö on ilona.kilpelainen@hotmail.com nii jos viitit lähettää nii ois tosi kiva :)

      Poista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos