tiistai 18. helmikuuta 2014

Kesä missä olet?

Nyt on taas tullut niin pitkä postaus tauko,etten tiedä mistä aloittaisin.Pahoittelen heti alkuun mutta viime päivinä ei ole kauheasti aikaa olla koneella.Tänään onki melko harvinainen päivä,kun olen heti koulu jälkeen voinut makoilla koko päivän sohvalla tekemättä mitään.Näitä päiviä on harvassa!
Mitään maailmaa mullistavaa ei ole tapahtunut reilun viikon aikana.Ollaan suuniteltu Ofelialle muutamia startteja ensi kuun alkuun ja jos suunitelmien mukaan päästään menemään,niin seuraava startti onkin hetken päästä jo Vermossa.
Ollillekkin olisi muutama hyvä sarja mutta oon nyt päättänyt,etten lähe pelleilemään Ollin ja hokkien kanssa,kun ei siitä mitään tule.Treenataan nyt ja starttaillaan sitten kesällä.


Ajotiet ovat olleet viime päivinä tosi hyvässä kunnossa! Sen sijaan meidän hankitreeni pelto ei.Plussa kelit ovat saaneet sieltä lumet sulamaan ja mitä iloa on hankitreenata kun ei ole hankeakaan.:/Mutta jospa lumet sulaisivat ja kesä tulisi nopeasti!
Loppuun vielä muutama kuva valmennuksesta 9.2,jossa oltiin Vinskin kanssa.


5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Sori mut en ihan ymmärtäny tät kysymyst :D

   Poista
  2. voiko ofelian kuvia laittaa youtube videoihin?

   Poista
  3. voiko ofelian kuvia laittaa youtube videoihin?

   Poista
  4. Jos on joku oma ottama kuva/video niin en pistä vastaan,että siitä vain mutta yhtäkään kuvaa mikä on esiinytynyt blogissa tai muualla esim tallin fb sivuilla en halua,että laitetaan mihinkään videoon :)!

   Poista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos