lauantai 8. helmikuuta 2014

Viikkokatsaus (puhelinkuvat)

Taas on päässyt viikko hurahtamaan niin nopeaa vauhtia,etten ole edes koneelle kerennyt!Kokeita on koulussa nyt melkein kokoajan ja nyt jos koskaan niihin pitää panostaa..Niin ymmärrätte varmaankin miksi en ole postailemaan päässyt.Kameraa enole ottanut tallilla koko viikon aikana,joten tämä postaus täyttyykin nyt vähän huonompi laatuisilla puhelin kuvilla.Toivottavasti näistä saa selvän!

1.Jokimaalle raveihin 2. Tallikissa nukku tossa _koko_päivän 3.Ihana ilma joskus koulusta tullessa

Maanantaina ponit vietti rennompaa päivää.Ofelian kanssa juostiin liinassa ja Ollin kanssa käytiin ihan vaan kävely/taluttelu lenkillä.Oli muuten pitkästä aikaa ihanan lämmin,kun ei ole enää niitä -25 asteen pakkasia!

1,2 Olli ja Offe lenkillä joskus 3. Olli innokkaana lähössä lenkille 4. Offe lähössä Lahteen raveihin.

Tiistaina ponit viettivät vapaapäivää.

Keskiviikkona jatkettiin hankitreenailuilla molempien kanssa.Eihän hanki kovin iso (?) ole mutta etenkin Ollin töppöjaloille siinä on kyllä harppomista jonkun verran.Olen pikkuhiljaa alkanut lisäämään pellolla käveltävää kierros määrää.

1.Olli lenkin jälkeen 2. Oli vissii kylmä 3,4 Ponit alkukäynneillä

Torstaina poneilla oli vapaapäivä,kun ensin käytiin Erikan kanssa Veeturissa ja sen jälkeen suunnattiin Kouvolan raveihin.

1,2,3 Raveista 4.Penaa ei kiinnosta

Perjantaina Erika oli päivällä ratsastanut Offen ja oli kuulemma mennyt ihan perus hyvin.
Ajoin sitten koulusta päästessäni Ollin ja käytiin ajamassa vähän reippaampi lenkki.Olli oli oikein hyvä,vaikkei läheskään ennätys vauhtia menty mutta hyvä mieli jäi silti lenkistä!


Illalla ratsastelinkin sitten ihan urakalla.Mun oli tarkoituksena ratsastaa Vinski mutta Eppu ja Ripakinolivat olleet melko sikoja viime tunneilla,niin lupasin sitten niilläkin ratsastaa.Kävin vaan kaikilla hevosilla läpi kaikki askellajit.Erityisesti mieleen jäi Ripa,jolla en normaalisti tykkää ratsastaa ja se oli kyllä ihan huippu hyvä!

1 Ripa 2 Eppu 3 Vinski 4 Olli
 
Lauantaina aamulla lähdettiin ajamaan kohti Anajalaa.Ratsastin Kuprulla tunnin verran kentällä.Poni oli vasempaan kierrokseen alkuun huonompi kuin oikeaan mutta loppuakohden parani huomattavasti!Tehtiin paljon temponmuutoksia ja väistöjä.Laukatkin nousi erityisen hyvin!

Olli oli ollut ratsastustunnilla,joten mulle ei jäänyt sitten kun Ofelian liikutus.Käytiin senkin kanssa ajamassa vähän reippaammin ja vähän liiankin kovaa poni mua kiikutti.Ravi oli kyllä oikein hyvää ja vauhtikin ihan hyvää mutta tarkoitus ei kyllä ollut noin kovaa mennä mutta pikkunen ihan innoistui,kun ei pitkään aikaan kotona ole saanut mennä kovaa!

1,2 TimoTapion kanssa Jokimaalla viime sunnuntaina 3.kävin Veskun lehmälässä 4. Tomppapappa

Tänään sunnuntaina kohta lähden tallille liikuttamaan pikkuponit ja illemmalla lähdetään estevalmennukseen Kelttiin.Ponille,jolla mun piti lähteä on tullut vähän takapakkia,niin otan sitten Vinskin mukaan.

1 Offe kengityksessä 2 Ajamassa Jokimaalle 3 Vaavelin talvikarva...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos