keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Voi tätä ilon määrää!

Vihdoin saan kirjoitella postausta hymyssä suin!!! Blogi on ollut vähän kuollut,syystä että koulussa on olluyt aika kiireistä,paljon kokeita ja sellaista.Nyt ollaan kuitenkin meidän koulun ysiluokat kaksi viikkoa tet:issä.Ite oon tossa lähi S-marketissa.Päivät on ollu aika raskaita mutta on se ollut ihan kivaa.

Viime viikko meni rutiinilla kouluun,kotiin syömään,tallille,suihkuun,kokeisiin lukua,nukkumaan.Kameraa en ole ulkoiluttanut vähään aikaa,joten uusia kuvia ei ole.

22.9 Sunnuntaina oltiin Erikan kanssa Cheekin loppuunmyydyllä jäähallikeikalla.Oli todella hienoo huomata,että tohon oli panostettu ja nähty vaivaa.Keikka alkoi kun isolle valkokankaalle heijastettiin video jossa Cheek nousee helikopterista autoon ja ajaa jäähallille.Siellä oli sitte Luoma ja Ts,sitten ne lähti kävelemää sisään päin ja Jare sano: "onkohan siel tunnelmaa,ku ei kuulu mitää" Heti sen jälkee Cheek nousi jotenkin lavan takaa ja lauloi timantit on ikuisia.Yhtäkään kuvaa enkä videota ottanut koska halusin nauttia tuosta jokasen sadasosa sekunninkin.Tubesta löyty kuitenkin videoita nii tässä näkyy vähän millasta oli.

29.9 sunnuntaina oli ponihiitit ja siellä menin Kuprulla monten.Haettii Kupru Anjalasta ja otettiin matkalta mukaan Iida ja Mimmi.Kävelyttelin Kuprua pitkän aikaa ja kävin ottamassa kaksi lämmitys  kierrosta  radalla.Poni oli aika paineissaan radalle päästyään ja laitto mun habat kyllä koetukselle.Lämmityksen jälkeen kävelyä ja starttiin.Päästiin keulaan ja siinä poni lopetti juoksemisen ihan kokonaan.Sitten kaksi ponia tuli ohi,niin sitten neiti alkoi juoksemaan ja maalissa oltiin kolmantena.Laukkoja tuli mutta aika oli hyvä 2.09.Otti kyllä jaloille hieman koville tuo reilu kahden kilometrin monte mutta paremmin jaksoin kun viime vuonna!
© Maria Salminen
© Anniinak.kuvat.fi

Eilen tiistaina uskalsin kokeilla miten Offe juoksee ilman haudetta.Olin omassa mielessä jo ihan varma,että ei se ravaa puhtaasti vieläkään näiden kaikkien takapakkien jälkeen.Voitte kuvitella sen tunteen kun kuukauden jälkeen näkee tuon ponin esittelemässä hienointa ravia,mitä se osaa.En oo ihan oikeesti ikinä alkanu onnesta itkemään ponia juoksuttaessa mut nyt hypin riemusta keskellä kenttää.No mutta etten liikaa pääsisi hehkuttamaan niin Offelta lohkesi hieman toinen etukavio.No mutta kyllä muit vielä pudotetaan täältä pilvilinnoista,mutta vihdoin jotain hyvää meillekkin.

Kohta suuntaan tallille ja nyt yritän raahta kameran tallille,ettei tulisi tämmösiä postauksia.

5 kommenttia:

 1. Toivottavasti ens kesänä olis fiksun lähellä ponimonteja että pääsisitte menee Kupruliinin kanssa virallisiakin montéja :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Pitää vaikka toivoa joillekki lähiradoille :)

   Poista
 2. Tosi kiva ja kivan näköinen blogi! :) Kurkkaatko mun blogiin? :D

  VastaaPoista
 3. Sen osote on puskapullat.blogspot.com

  VastaaPoista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos