keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Lomalla viimeinkin

Meillä o tällä viikollaa syysloma ja mun oma loma meni eilen aika penkin alle.Oltiin Flamingossa kypylässä ja yhdessä liukumäessä mulla ja käsi itseni ja sen laidan väliin ja jo siinä sattui ihan törkeesti.No ei siinä oli se eilen illala vähän kipeä mutta nyt se muistuttaa vähän jalkapallo.Kirjoittamaan ja muuta pystyn oikeen hyvin mutta jotkut liikkeet ja kovaa puristaminen satuu aika paljon.Ei tässä muuta,kun että oltaisiin päästy Kuprun kanssa perjantaina kouluvalkkaan mutta en nyt sitten voi mennä,kun en tiedä miten tämän häiritsee ratsastusta..

syysloma 006syysloma 012syysloma 240
Alkuloma onkin ollut jo vähän liian täydellinen.Olli sai sunnuntaina hokkikengät alle ja nyt sitä olen päässyt ajamaan.Tiet meillä päin on aika kovat mutta rauhassa kun menee niin pääsee ihan hyvän pituisa lenkkejä.Käytiin maanantaina Ollin kanssa heittämässä reilu 10km lenkki ihan vain hölkötellen ja kävellen.
Kirsikkana kakun päälle olen Offellakin ajanut jo kahtena päivänä!Oli kyllä sunnuntai iltana aika huikeet fiilikset kun oli molemmat ponit päässyt saman päivän aikana ajamaan!
Pikkunenkin saa hokkikengät alle tämän viikon sunnuntaina niin jospas se aurinko paistaisi välillä meidänkin suunnalle.
syysloma 205

syysloma 015syysloma 024
Eilen käytiin vielä Vikiä katsomassa.On sitä pikkusta aina vaan niin ihana nähdä!Musta se näytti kauhean pieneltä ja tuntuu ihan oudolta ajatella,että oon sillä joskus ratsastanut!Viki voi oikein hyvin,tällähetkellä se on kantavana ja varsan pitäisi syntyä ensi vuoden kesäkuussa.

Viki 22.10 007Viki 22.10 015Viki 22.10 041
Viki 22.10 010Viki 22.10 032
Viki 22.10 048

15 kommenttia:

 1. Oi! Onpa todella pienen näköinen!

  VastaaPoista
 2. Noi virkeet shetut on kyl niin ihanii.

  VastaaPoista
 3. kuulin vähän juttuu et tokkola lopettas näitten vuoden 2014 alussa voimaan astuvista talli mitoista, kun katto on kuulema liian matala? Mites Olli ja Offe? :o eikai niit vaa myydä! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot kyllä kuullu jotain ihme huhuja :D Isot hepat saavat uusien säädösten mukaan asustaa takapuolella joten talli ei ole lopettamassa ja ponit jäävät tokkolaan :)

   Poista
  2. nohyvä... kerkesin jo pelästyy ! :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Viki asuu pornaisissa pienellä yksityistallilla :)

   Poista
 5. Ooiii!! Toivottavasti Vikin kantoaika ja varsominen menee hyvin.. Pitäisiköhän sitä Kuprullekin.... ;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nii toivotaa parasta :)! Eei nyt ku se on ollu niin kiva ratsastaa ja juossukki ihan hyvi ;D

   Poista
 6. Ihania kuvia susta ja tosta tai noista shettiksistä! Tosi kiva lukea sun blogia! :-)

  VastaaPoista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos