keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Mustaa poweria mätsäreissä

Perjantaina tosiaan pesin Ofelian ja karvaahan siitä lähti aivan kamalasti mutta iho on edelleen ihan ehjä ja siisti.Ofelia joutui syömää punajuuria,kun luin että ensi hätään ne kelpaavat ja alkuun poni jopa näytti tykkäävän niistä mutta sitten ne eivät vissiin porkkanoiden jälkeen maistunutkaan hyvältä,eikä poni voinut syödä iltakauroja ennen kun otin ne pois sieltä kupista.Hohhoijaa fiksu poni.

mätsärit 028mätsärit 033
Iltasella harjoiteltiin hieman sunnuntaisiin mätsäreihin Erikan kanssa.Tehtiin kehä pellolle,kun kentällä oli tunti menossa.Ollin kanssa sujui yllättävän hyvin,ettei hirveän kauaa jaksettu treenata.Otettiin samalla muutamia kuvia,kun kerrankin sain kameran mukaan tallille.
mätsärit 088

Lauantai aamuna lähdettiin metsästämään Kouvolasta äitin kanssa Ofelialle sinkkiä ja se osottautuikin hieman vaikeaksi.Oletettiin että ropparissa olisi mutta ei.Seuraavaksi käytiin katsomassa Agri marketista mutta se ei ollutkaan auki ja Kymen ravista ja ratsusta löytyi vähän sinnepäin oleva tuote mutta ei sitten sitä otettu,kun ei meillä ole oikein kokemusta griollon rehuista,vaikka varmasti hyviä ovatkin.Käytiin sitten K-maataloudesta hakemassa sinkki purkki,jonka hinta oli 16.90e.
Olli pääsi puolestaan pesulle iltapäivällä.Iltapäivällä kengittäjä kävi siistimässä ponin kaviot ja nyt silläkään ei ole missään jalassa kenkiä.Tällä viikolla laitetaan pallolle kengät,niin sitten alkaa kyllä Olli kesäkuntoon operaatio.

mätsärit 270
Ofelian kanssa keksittiin vähän harrastaa agilityä.En tiedä haittaisiko tuo ajamista mutta otetaan rauhassa siihen asti,kun ollaan saatu ponin karva kuntoon.Laitettiin paalimuovi maahan, käveltiin ja ravailtiin sitten sen yli.Ofelia ei tuosta juurikaan kiinnostunut,niin laitettiin kaksi vaneri levyä ja niiden väliin paalimuovi,muttei kaikennähnyt Ofelia niistäkään kummemmin välittänyt.

mätsärit 115mätsärit 159
Sunnuntaina lähdettiin tosiaan Ollin ja Tomin kanssa kohti Kausalan ravilinnaa.Oltiin hyvissä ajoin paikalla ja kerettiin katsastamaan kirppispöytä ja sieltä saatiin Ofeliallwe ohut toppaloimi hintaan 10e! Tuossa loimessa ei näy mitään käytön jälkiä,että en usko että sitä on edes koskaan käytetty.
mätsärit 368mätsärit 373mätsärit 370

mätsärit 192
mätsärit 185mätsärit 191
Kävelytettiin poneja ja Tomin lähtiessä kehään Ollille iski eroahdistus ja oij että sitä kiljumisen määrää.Tomi palkittiin II-palkinnolla ja poni sai vielä vanhinponi palkinnon,kun onhan Tomilla ikää jo huimat 28-vuotta!
Päästiin Ollin kanssa kehään,seisotus meni ihan penkin alle,kun poni pyöri ja tunki syliin.Käytin osio meni hyvin,ravi jotenkuten.Esiteltiin hieman laukkaakin siellä ja oli kyllä työlästä saada poni kääntymään kulmissa.Olli palkittiin I-palkinnolla ja jäätiin odottelemaan Bis-kehää josta tiputtiinkin melkein heti.

Ollin arvostelu paperissa luki:


mätsärit 201
mätsärit 339
mätsärit 199-Hyvä karva,hieno häntä
-Ylipainoinen XD..
-Pienet kavot
-Hyvä reipas käynti
-Eteenpäinvievä ravi

mätsärit 385
mätsärit 387
Tyytyväinen olen,sillä Olli on nyt etenkin paksun karvansa ansiosta enemmän sotanorsun,kun ponin näköinen.Toivotaan,että ensi vuonna päästäisiin molempien kanssa ihan oikeisiin näyttelyihin!

Ps. Mulla on vähän aikaa jo ollu lifestyleblogi eli jos kiinnostaa klikkaahan TÄTÄ

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus! :) Vilkaisin myös Lifestyle - blogisi ja liityin myös sen lukijaksi! :))))

    VastaaPoista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos