lauantai 21. syyskuuta 2013

Tapahtuma rikas viikko!

Huhhuh,kun vasta nyt kerkeää vähän miettimään blogiakin tällä viikolla!Okei olen kohta suuntaamassa tallille ja illalla olisikin luvassa kokeisiin lukua.Plääh.

Maanantaina Kävin Offen kanssa maastakäsin kävelemässä kolmen kilometrin lenkin.Poni oli ihan lentoon lähdössä tallin pihalta pois päästessä.Kyllä hieman harmittaa katsoa tuota ponia,kun se on sen näköinen,että räjhätää kohta kun sitä ei ole päässyt liikuttamaan muuta kuin käyntiä.Offella ei tosiaan ole nyt yhtäkään kenkää jalassa,niin pidetään treenaus rennompana siihen asti,että löydään hokkikengät jalkaan,mihin ei varmaankaan kauaa mene jos nämä ilmat jatkuvat.
IMG_2748

IMG_2747Ollin kävin ajamassa ja vielä kirsikkana kakun päälle ponilta lähti takakengät irti viikonloppuna.No mutta Ollin kavio on sen verran vahvaa ainesta,että pientä hölkkää sillä pystyy ajamaan pehmeämmällä tiellä ilmankin kenkiä.Mentiin reilu 4km ihan vain hölkkää ja käyntiä,vähän miten poni itse tahtoi.

IMG_2844
Tiistaina harjailin ja venyttelin Ofelian oikein kunnolla läpi.Ofelia pitää kyllä pestä vielä ennen talvea,kun tuntuu,ettei harjaamisesta ole mitään hyötyä,kun likaa vain nuosee kokoajan lisää pintaan.No mutta tämä on yksi valkosen ponin huonoja puolia.Offe pääsi laitumelle vielä iltapäivällä mamman kanssa syömään.

IMG_2700IMG_2837
Ollin kävin ajamassa samlla kaavalla,kuin maanantaina.Poni on ollut nyt ihan äärimmäisen hyvä kotona,niin jos kegittäjämme vain tervehtyy,niin tarkoituksena olisi lähteä Kouvolaan ponihiiteille viikon päästä viikonloppuna.Jos meno siellä tuntuu hyvältä niin tämä kausi päätetään sitten todennäköisesti Vermossa lokakuussa.

IMG_2762IMG_2843
Keskiviikkona lähdettiin koulusta suoraan kaverini Miian kanssa kohti Hartwall areenaa ja elämä lapselle konserttia.Esiintyjät oli aivan huippuluokkaa ja oli tosi siistii päästä melkein eturivistä näkemään näitä.Kenellekkään ei varmaan tule yllätyksenä,että Cheek oli tottakai ihan ylitse muiden.Positiivisena yllätyksenä kyllä tuli Isac Elliot ja Robin.Sanotte te mitä tahansa ja ajattelette musta tän jälkeen mitä tahansa niin nää pojat veti kyllä ihan älyttömän hyvin!Sitten tietysti Mikael Gabrielkin oli aivan huippu.Kyllä ihan ehdottomasti lähden ensivuonnakin koska rahat menevät kuitenkin hyvään tarkoitukseen.

IMG_2992Torstaina Käytiin samalla kävelylenkillä Offen kanssa kuin maanantainakin.Poni on jo vähän piristynyt kun on saanut Ollin kanssa olla laitumella,ettei ole enää tarvinnut olla ns. sairastarhassa eli pienessä hiekkapohjaisessa postimerkki aitauksessa.Mitä nyt pikku pätkiä näin,että Offe ravasi niin ei se ainaskaan enää sitä jalkaa onnu!

IMG_2701IMG_2746IMG_2764
Olli vietteli vapaata laitumella Offen kanssa syödessä.

IMG_2749
Eilen perjantaina Oltiin muutaman kaverin kanssa Kouvolassa muodinyössä.Oli ihan kivaa ja vaikken omasta mielestäni mitään ostanut,niin kaikki rahathan sinne meni.Ajettiin Essin kanssa illalla skootterissa kaatosateessa 30km Kouvolasta Jaalaan.Voin kerto,ettei ollut kovin hieno tunne.

Tänään lauantaina voisin yrittää kuvailla hieman videopostausta,kun tälläsiä postauksia on vähän tylsä kirjottaa kun eipä me ponien kanssa mitään kummempia olla nyt tehty.Hieman harmittaa,että meidän viimeset kesäkenkä kelit menee sairastellessa tai jotenkin muuten hukkaan.No mutta jotain positiivista ei tarvitse mennä hirvikärpästen syötäväksi!

2 kommenttia:

  1. Ai sinäkin olit Hatwall areenalla :D, en tosin nähnyt sua (tai sitten näin mutta en tunnistanut).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu olin :) siellä oli niin paljo ihmisiä,ettei mikään ihme ettet mua nähny :D

      Poista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos