lauantai 7. syyskuuta 2013

Kupruilua + uutisia!

Vihdoinkin on vähän syytä hymyillä! Ofelialta otin eilen jalkapaketin pois ja katsottiin kengittäjän kanssa sitä.Neiti ei ontunut sitä enää yhtään! Hieman askeleet oli varovaisempia sillä jalalla,kun siinä ei ole kenkää ja Ofelia aroo todella paljon kavioita,jossei ole kenkiä.Päästin pikkuneidin laitumelle ja jouduin sinne viedessä pitämään ihan kasin käsin Offea kiinni,kun tuota energiaa sillä on kuin pienessä kylässä.Siellä se sitten hetken riekkui mutta alkoi pian sitten mamman kanssa syömään.

blogiin8blogiin9
Ollia olin ajamassa tiistaina.Lähdettiin suunitelmissa hieman pidempi lenki ja poni oli aivan huippuhyvä! Otettiin kiitolaukka vetoja ylämäkiin ja ravailtiin suorilla.Kännyttiin takaisin ja pienen matkan päästä laukkapätkän jälkeen kuului auhea kilahdus ja yhtäkiä sain tuntea Ollipallon kengän kolahtamassa mun sääreen! Voin ertoa,että tuo sattui aivan älyttömästi ja nyt jalassani on oikein ihana mustelma.Kotiin käveltiinin sitten reilu 5km joten tulipahan ainain kunnon loppukäynnit jossei muuta.

blogginblogiin7blogiin5
blogiin1
Ihailkaa mun uutta raipaa ja stylejä hanskoja!
blogiin3
Torstaina menin sitten Kupruilemaan.Mentiin sänkkärille ratsastelemaan.Yritettiin tehdä jonkun näköisiä aluverkkoja mutta yritykseksi se sitten myös jäikin.Poni oli niin vahva edestä ja painoi kädelle.Otettiin muutamat reippaammat ravipätkät mutta niissäkin poni meinasin innostua liikaa ja lähteä lauaamaan.Sitten un sain ponin jotenkin hallintaan otettii kiitolauka vetoja ja oi että kun oli siistiä!En ole valehtelematta ahteen vuoteen ratsinut sänkärillä ja nyt pääsin! upru oli aivan liekeissä ja juoksi minkä jaloistaan pääsi!Menin sitten maastoon vielä loppuverkkaamaan ponin,kun pellolla rauhassa meneminen tuotti aika isoja ongelmia.Käveltiin rauhakseltaan maastossa ja pesin ja purkasin ponin ja sitten se pääsi Gizmon kanssa takaisin laitumelle.

blogiin2
Gizmo
blogiin6
blogiin4
Huomenna menen hyppäilemään Kuprun kanssa pieniä rataharjoituksia.Jos se sujuu hyvin,niin meillä onkin ekat yhteiset estekisat odottamassa 15.9!Hieman jännittää,kun estekisoissa olen viimeksi ollut vuonna 2011.On kyllä kivaa vaihtelua ravihommiin ja silloin Vikin kanssa tuli hieman lähialueen kisoja kuljettua,niin siitä tykkäsin silloin ainakin:).No mutta ei mennä asioiden edelle,vaan katsotaan miten huomenna sujuu!

2 kommenttia:

  1. Treenaatko sun käsiä kun ne on noin lihaksikkaan näköset ja suonet on noin pinnassaO.o?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä nyt sanois että mitenään erityisen lihaksikaat :D:D Mut joo en mitenkään treenaamalla treenaa ihan vaan sen mitä tallilla tulee vesiä ja heiniä kanneltua ja kyllä mä kotona silloin tällöin leukia vetelen mut siihen se sitten jääkin.:'D

      Poista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos