torstai 2. heinäkuuta 2015

Olli ajossa

Kun eilen illalla kerkesin vihdoin ajamaan Ollia, sain Erikan mukaan ottamaan kuvia lenkille. Oikeastaan koko päivä meni aika nopeasti yhdessä hujauksessa ja lenkiltäkin tultiin takaisin vähän ennen kahdeksaa. No onneksi on valosaa, eikä illalla ajaessa onneksi ole niin paahtavan kuumakaan.


Hölkkäiltiin Ollin kanssa vähän edes takaisin teillä, jotta Erika sai otettua kuvia. Jätin Erikan aina johonkin tien sivuun ja kävin itse kääntymässä sopivassa kohdassa. Harmittaa, kun katsoessani kuvia huomasin osan olevan aika rakeisia.. Heti vaan, kun saan palkan niin pitää kyllä kiiruhtaa putki ostoksille.


Annoin Ollin ottaa yhden vähän reippaamman pätkän, kun se tuntui niin hyvältä. En tiedä onko mun timmeri rikki vai mikä on kun se on alkanut näyttämään ihan ihme lukemia. Täytyy sanoa, ettei Olli ole ikinä mennyt kellon kanssa tuollaista pätkää mitä eilen. Mikä on kyllä aika käsittämäntöntä koska ajattelin antaa ponin vaan vähäsen kipittää kovempaa. Jospa sitä kävisi hiitillä ja sitten se on taas vaan laitettava sormea sarjalle ja sittenhän sen näkee miten siellä startissa käy.


Olisi kiva saada useammin ajokuvia tänne blogin puolelle mutta kun meillä ei ole mitää ajorataa, vaan kun ajetaan ihan sekalaisilla metsäteillä, niin kuvaajan saaminen on aika hankalaa. Eilenkin Erika istui aisalla matkalla ja loppu matkasta Olli kyttäsi jotakin, missä horjahdettiin molemmat ja siinäkin olisi voinut käydä pahasti mutta onneksi ei käynyt. No mutta ehjinä selvittiin eilen mutta jatkossa voi olla, etten ihan hirveän mielelläni ota ketään aisalle istumaan, vaikka kyseessä olisikin vaan Olli.

Pienehkö kesämaha on taas päässyt kasvamaan...

2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia ! Meil on just sama, et kun noilla mettäteillä ajelee niin harvoin saa kuvaajaa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) on kyl ärsyttävää ku tuolt sais kivoja maisemia taustoille mut sen kuvaajan sinne saaminen on vähän isompi operaatio:/

      Poista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos