sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Montehiitillä

Käytiin Kuprun kanssa viime sunnuntaina montehiitillä Kouvolassa. Tänä postauksen oli tarkotus kyllä tulla jo viime viikon alussa mutta, kun kello tikittää niin älytöntä vauhtia, niin sopivaa saumaa postauksen kirjoittamiselle ei ole sattunut. Erika oli mukana kameran kanssa, niin saan tännekkin pitkästä aikaa hiittikuvia! Enkä voi taaskaan kirota tuota putkea riittävästi.... Se tekee kaikki kuvat niin sumeaksi, että näistäkin yli puolet meni sen takia poistoon..


Suvi tuli Touhon kanssa hiittiseuraksi, niin ei tarvinnut yksikseen juosta. Satuloin Kuprun ja lähdettiin radalle. Hölkkäiltiin kaksi kierrosta ilman sekkiä, jonka jälkeen kävelyttelin hetken aikaa, kun Suvi ajoi vielä kolmannen kierroksen lämmitystä. Nykäistiin sitten sekki kiinni ja käännettiin kilpasuuntaan.


Ajelin Kuprun kanssa Touhon rinnalla. Kupru tuntui oikeastaan ensimmäisen kierroksen tosi hyvältä ja painetta oli mukavasti ohjissa. Välillä jopa tuntui, että Kupru yritti puristaa keulaan, mikä on kyllä outoa! Kierros juostuna otettiin sitten ensimmäinen laukka ja siinä menikin kaikki vauhdit sitten taas. Kun saatiin ravirytmistä kiinni, niin Kupru kyllä eteni ihan kivasti toisen perässä. Loppusuoran alussa tuli taas toinen laukka. Sen jälkeen jatkettiin sitten ravia maaliin saakka. Kävelyteltiin varikolla, purettiin ponit ja käytiin pesemässä.


Huomattavasti paremmin meni kuitenkin tämä montehiitti, kuin mitä viime montestartti Mikkelissä. Ilmoittelin Kuprun äitin kannustamana monten Suomen mestaruuteen, vaikka meinasin sen jättää tältä vuodelta väliin. Eilen tosiaan juostiin tuo Sm-lähtö mutta koska mulla ei vielä kuvia sieltä ole, niin kirjoittelen siitä sitten oman postauksen parin päivän päästä. Enempää en kerro kuin sen, että kannatti sinne lähteä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos