keskiviikko 31. joulukuuta 2014

vuoden viimeinen (videopostaus)

Nyt ärsyttää ja suututtaa. Kuvasin tosiaan sen videopostauksen jo viime viikon maanantaina mutta sen kanssa ei nyt sujunut ihan kuin elokuvissa. Latasin siihen musiikin päälle, mikä sitten mykisti koko videon tubeen ladatessa. Sama temppu toistui, vaikkei biisi ollutkaa mistän tubesta otettu.....
Kasasin videon nyt kuitenkin mutta harmittaa ihan älyttömästi koska siitä ei tullut lainkaan sellainen, kun halusin. Mikään tuben valmismusiikkikaan ei sopinut päälle.. Laitakkaa vaikka joku oma musiikki taustallesoimaan, niin ei tule tollaisia tyhmiä hiljaisia kohtia!          


Vähän mua näin jälkikäteen nauratti, kun valitin tuossa kylmyydestä, kun oli -5 astetta pakkasta. Eipä kyllä parin edellispäivän jälkeen voi sanoa, että silloin oli kylmä.
Tämä on nyt sitten mun vuoden viimeinen postaus. En olisi tätä kyllä viimeiseksi halunnut jättää mutta minkäs teet. Kirjotin toiseen blogiin vielä mun vuodesta (ilman heppoja) koosteen, jos kiinnostaa klikkaa tätä.

Haluan tän postauksen myötä toivottaa kaikille oikein super mahtavat uudet vuodet ja paljon menestystä kaudelle 2015! Me kiitetään ja kuitataan tältä vuodelta.

2 kommenttia:

  1. Hyvää uuttavuotta teillekkin! Emmä ainakaan huomannut edes mitään iljasia kohtia tossa videossa eli ei häirinnyt yhtään (: Tosi hienot noi uudet hiittikärryt !

    VastaaPoista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos