perjantai 5. heinäkuuta 2013

Viimeistelyt Loviisaan + omat varusteet videolla.

Eilen viimeistelin Ollin.Poni oli ihan ok hyvä,ei kuitenkaan niin hyvä kuin odotin.Laukkaa tuli takapäällä melko runsaasti ja ei meinannut ponin jalat pysyä pään perässä.No mutta starttiin laitan taakse lisää painoa,kun viimeistelyt ajoin ilman.Ihan hyvillä mielillä lähdetään starttaamaan,mitään voittoa on turha edes toivoa,eikä se se pääasia ole vaan,että nähdään vähän missä Ollin kanssa mennään ja että suunnitellaanko lisää startteja vai pidetäänkö vähän taukoa starteista.Se nähdään sitten huomisen jälkeen.

hepat 3.7 090hepat 3.7 092hepat 3.7 097hepat 3.7 104hepat 3.7 106hepat 3.7 129
Kävin illalla äitin kanssa viimeistelemässä Kallen.Ajoin muutaman reippaan vedon ja äiti sitten hölkötteli Kallella loppumatkan.Ihan hyvillä mielin Kallenkin kanssa,kova on porukka kuten aina,että kyllä joutuu taas henkensä edestä juoksemaan jos meinaa rahoille päästä.

hepat 3.7 076hepat 3.7 085hepat 3.7 086
Offe viettelee nyt rennompia päivä ensi viikon alkuun asti.Ponin etukengät oli lenkin jälkeen vain muutamalla naulalla kiinni ja kilisi sekä kolisi,niin näin parhaaksi ottaa ne pois.Kyllä totesin tuon urakan jälkeen,että musta ei kyllä kengittäjää tule.Mutta sain ne siististi pois vaikka itse sanonkin!

hepat 3.7 116
Aamulla sain idean esitellä mun omat ajokamat videolla.Toivon ettette ihan tuomitse koska olin juuri herännyt ja tää taitaa olla mun eka video postaus missä puhun tollai ite.:D Ja mun äänikin kuullostaa ihan järkyttävältä juuri siitä syystä kun juuri heräsin.Voisin tänään tallilla koittaa kuvata samankaltaista video myös Ollin varusteista! En kyllä lupaa mitään mutta yritetään.:)


4 kommenttia:

 1. Kerrankin joku puhuu kovaa ku kaikki aina vaan piipittää noisssa videoissa! :D Ja aika hieno toi ylihieno pirkkapussi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha mulla on aika kova ääni normaalistikki nii varmaanki johtuu siitä vaikka vähän tuossa oli ääni käheänä koska just heräsin:D Se on kyllä hyvin asiansa ajanu;)!

   Poista
 2. Just hyvä toi video! :) ja onnee huomiselle!

  VastaaPoista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos