perjantai 26. heinäkuuta 2013

Huomaan kun onnen kyyneleet takin kaulukseen putoaa

Käytiin Ofelian kanssa keskiviikkona ryhmähiitillä kouvolassa.Ajettiin alkuun Veskun ja Niilon seurana pari kierrosta hölkkää ja sitten yksi hiitti kilpasuuntaan.Ofelia oli oikein hyvän tuntuinen, hieman kaarteessa puski ulospäin,kun tuli hevosia vastaan.En käskenyt Ofeliaa millään lailla,kun tarkoitus oli mennä Niilon kanssa mutta loppusuoran annoin tuli vähän kovempaa.Hyvin Niilokin meni siihen verrattuna,että oli vasta neljättä (?) kertaa radalla!

ponit 049
osaanpitäälaatikkonisiistini.com
ponit 070ponit 083
Ponit seisoivat sitten katoksilla hetken.Yritin juottaa Offea mutta eihän tämä hienohelma voinut juoda,kun ehkä yhden desin koko sinä aikana,kun radalla oltiin.Mentiin sitten "esittelyyn" ja lähdettiin voltista.Ofelia lähti älyttömän hyvin(jes!). Poni painoi menemään vähän liian kovaa,kun tarkoitus oli ajaa porukassa ekat 800m.Ajeltiin siinä keulan rinnalla hetki ja sitten sieltä tuli nopeampia poneja ulkoa ohitte.Vikat 200m annoin Offen tulla löysällä ohjalla maaliin ja hyvä,ettei silmät tippunut päästä kun vilkaisin timmeriä siinä! huh,hyvä mieli jäi tästä.

ponit 004
Kotona juoksuttelin Ollin liinassa kentällä.Poni oli oikein pulla tuulella,eikä etenkään laukkaamisesta tullut mitään.Jouduin tekemään liinan toisessa päässä aikapaljon töitä,jotta poni suostui laukkaamaan!Juoksuttelun jälkeen otin Ollilta kengät pois ja Maarit vuoli sen kaviot illemmalla.

ponit 272ponit 292
Torstai aamuna aloitettiin ollin kengitys ja kyllähän siinä muutama tunti vierähti.Vaikeuksien kautta saatiin kuitenkin ponille uudet kengät jalkaan.Iltapäivällä kävin ponien kanssa vielä metsässä 3km kävely lenkin.Ofeliaa ei kuumuus ilmeisesti haittaa,kun heti laitumelle päästyään poni esitteli kyllä kaikki osaamansa hyppypomppusekoitukset.. :D
ponit 041

ponit 033
tässä taas mustaponi..
Illalla lähddettiin Kotkan meripäiville.Haettiin Moona kyytiin ja ajletiin perille.Oltiin siellä reilu 2,5h ennenkuin Cheek aloitti.Ensin lavalla esiintyi ypö-viis?En ollut koskaan siitä edes kuullut.Seuraavaksi lavalle nousi Klamydia, siitä en sen erikoisemmin koskaan ole tykännyt, ei oo vaan ihan mua varten heidän musiikkinsa.Siinä vaiheessa oli enää 30min Cheekin keikan alkuun.Alkoi omat jalat jo tärisemään ja sydän tykytti tuhatta ja sataa.Vihdoin Jare nousi lavalle Brädin ja TS:sän kanssa.Oli kyllä niin partasta päästä laulamaan näitä biisejä ja ylipäätään nähdä Cheek livenä!Kun Kyyneleet pärähti soimaan,ei ollut mun onnenkyyneleet kyllä kaukana!Sain purra huulta vaan ,etten ihan ala siellä itkemään.:D Oli kyllä ihan super hieno ilta,vaikka mulla ei meinannut jalat enää kantaa ja äänikin lähti kävelemään jonnekkin.Silti en tätä vaihtais mihinkään<3! Kiitos Cheek!
IMG_0744IMG_0730IMG_0743


kohta lähdetään vielä käymään kotkassa katsomassa meripäivillä Vihreitä Valoja.Jos joku ei tiedä,niin Uudessa Päivässä oleva bändi.Sen jälkeen otetaan auton suunnaksi Rantasalmi ja meidän kesämökki.Huomenna olisi vuorossa meidän sukujuhlat.Kiinnostus lähteä sinne on kyllä täysi kymppi , kun vähän matkann päässä juostaan kuninkuusraveja! ARGH. No mutta ensi vuonna sitten menen sinne olivat missä tahansa. Ponit saavat nyt lomailla pari päivää ja sitten ensi viikolla olisi tarkoitus lähteä raveihin !

IMG_0720
Cheekin kuvissa ja videoissa puhelin laatu!

4 kommenttia:

  1. Kunkkarit on ensivuonna Joensuussa :)

    VastaaPoista
  2. 18.9 elämä lapselle kattoo cheekkii ja ehk samppaa<3<3
    http://www.lippu.fi/Lippuja-elaemae-lapselle-juhlakonsertti.html?affiliate=ADV&doc=artistPages%2Ftickets&fun=artist&action=tickets&erid=994383&xtcr=1&xtmc=el%26auml%3Bm%26auml%3B+lapselle
    tänää tilataa liput;))
    -samppafani4ever-

    VastaaPoista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos