torstai 18. heinäkuuta 2013

videota ja kollaaseja

Laiska postaaja ilmoittautuu jälleen! En ole saanut aikaiseksi siirrettyä kuvia koneelle ja kirjoittaminenkin on tuottanut tuskaa.tein kuitenkin eilen teille pienen videopostauksen ja viime päivien tekemisiä laittelin kollaaseihin,ettei tulisi niin yli pitkää tekstipostausta.Seuraava postaus onkin erikoispostaus koska silloin tulee 200. postausta täyteen. Pysykäähän siis kuulolla!


blogi kollaasi2
Hieno vaaveli Anttilan harkkareissa.Ennätystä kovempaa paineltiin menemään vaikka tulokset muuta väittikin.
Blogi kollaasi
Erikan kanssa ilta auringossa kuvailemassa Hiidenvuorella
blogi kollaasi 4
1-3 ostoksia,Olille martingaali+mustalaisriimu, Ofelle lätsä. Kuprun kanssa Anjalan poninäyttelyissä.
blogi kollaasi 3
Vinkan Hovin mukana Mikkelissä St. Michel raveissa.Vito hienosti kakkonen :)!


Ois kiva saada kommentteja,kun on kuitenkin vähän erilainen postaus,niin onko tälläset ihan hirveitä vai voisko tehdä joskus muulloinkin? Ja videopostaus ideoita vois laitella kanssa. (kysymyspostaus vastaukset tulossa!)
8 kommenttia:

 1. Toi videopostaus oli tosi kiva, paitsi et toi juoksutuspätkä ois voinnu ehkä ollu vähä lyhyempi ku mä en ainakaa sitä jaksanu kattoo ihan loppuu asti :-)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo mä aattelin et se on aika pitkä mut siitä ois muuten tullu niin lyhyt :D Pitää ens kerral kuvaa vähän muutaki mut kiitti kommentist :)!

   Poista
 2. Kiva postaus ja tykkäsin videosta! :)

  VastaaPoista
 3. Tää oli tosi kiva!Tee ihmeessä muulloinkin! :))

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus! :) Laitatko koskaan kun kuvaat videota, niin tosta sun objektista käsintarkennusta? Jos pyörität sitä silloin kun se on automaatilla, niin se voi ajastaan mennä rikki, vai kuuluuko siitä muuten vaan noin kahiseva ääni? ;o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos:) Joo kyllä mulla yleensä videota kuvastessa on käsitarkennus päällä mut otin tossa välissä aina kuvia nii silloin tykkään tosta automaatti tarkennuksesta enemmän nii siks se kahisee tollai ei se käsitarkennuksella tuollasta ääntä pidä :)

   Poista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos