sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Ensilumi tuli ja suli..

Mooi pitkästä aikaan! Blogi on nyt ollu aika hiljasella elolla, mutten oo viittiny kirjottaa sellaisia postauksia missä lukee "poneilla oli vapaa."yms. Koska poneilla ei ole vielä hokkikenkiä niin on liikuttelu jäänyt vähän vähemmälle. Pelto on kuitenkin ollu ihan Ok kunnossa niin siellä kävin Offen ajamassa ja Ollin juoksuttamassa. Kengittäjä tulee siis ensi viikon Keskiviikko, Torstai tai perjantai :/ ,mutta onneks nyt on hyvät kelit ettei hokkikenkää edes tarvitse!

Tässä viime sunnuntailta muutama ensilumi kuva!

tältä näytti maa kun heräsin..

noin1 h ja maa oli tämän näköinen..

Kuvailin tällöin tallilla vähän varustepostausta kuvina, mutten saanut kaikkea kuvattua koska akku loppui kesken, niin julkaisen sen sitten vähän ajan sisällä ;)

Eilen kävin ajamassa Ollilla, mentiin sellainen arviolta 5km, sportracker ei oikein pysyny mukana ja näytti että menimme 2km vaikka tuo lenkki mikä mentiin, niin olen joskus mitannut että se on noin 5km :) Poni meni hyvin! Otettiin yksi kiitolaukka pätkä minkä jälkeen poni oli kyllä niin täpinöissään ! sitten käveltiin ja hölkkäiltiin lopuksi !

olli on kiltti ku psyy vapaana :)


Sitten Offen juoksutin liinassa, ponilla oli taas päässyt vähän energiaa kasautumaan.. No mutta hyvin se kuitenkin juoksenteli ja pysähtyi melkein silloin kun käskin :D.. Pesin vielä ponin jalat ja harjan kun ne oli ihan mutasia :/







2 kommenttia:

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos