lauantai 10. marraskuuta 2012

Hokkeja ja kenkiä

Mulla on vihdoinki ihan superhyvä fiilis! Kävin just äsken juoksemas koirankaa vajaat 5km tuolla läheisellä pururadalla. Oli jotenki tosi piristävää ku pääs oikee kunnol juoksee ja ei haitannu vaikka jalt oli ihan maitohapoilla, hyvä että metästä edes jaksoin kotiin kävellä :D Joo mutta ei nyt enempää tästä mun urheiluinnosta, mikä kylläkin varmasti loppuu lyhyeen ! Nyt meenneeseen viikkoon !

Oon nyt ollu tallilla aika paljon muttei kuitenkaan juurikaan mitään muistikuvaa ole.. Juoksutin ainenkin poneja keskiviikkona kentällä, kun oli jo niin pimeää ettei mettään uskaltanut enää lähteä ajamaan !
  
2011













Torstaina oli Lahdessa ponilisenssi koulutuksessa, olihan se ihan mukava kerrata säännöt ja hyvä tietää näistä uusista sääntömuutoksista!

Perjantaina ajoin Offella lyhkäsen lenkin koska metässä ei oikeen nähny yhtään mitään ! Oli kyllä hienon näkönen auringonlasku ! Jos ois ollu parempi kamera nii ois saanu hienoja kuvia! Lenkki meni kokonaisuudessaan hyvin koska vain käveltiin ja ihan pikkupätkä hölkkää.

2011
Tokkolaan muuten muutti yksi uusi poni ja heppa :)! Vesku toi reenattavansa sinne , niin saatiinpahan hyvä reenikaveri ! Eli siis toinen on 3v. shettisori ja sitten 2v. lämppäri tamma :). Pääsee treenaaman yhessä :)!

Tänään ponit sai vihdoin ja viimein hokkikengät jalkaan! Käyvin Ollilla ajamassa ja poni oli hyvä myös hokkikengällä ! Ajettiin muutama pätkä "kilpaa" kun Vesku oli Niilon kanssa mukana. Lenkin jälkee linimentit jalkaan ja loimi niskaan.

Viime vuonna Olli ei oikein loistanut hokkikengällä, hyvin alkanut kausi sai aika huonon lopun Vermossa 19.12 sijoitus ei itsessään ollut mikään ylitsepääsemättömän huono olli oli 8. Mutta aika oli jotakin 3.25 ja ite sain varotuksen kahta rataa ajamisesta.. No mutta vastoin käymisistä ei saa lannistua !:)

loppuun vielä "viihdykkeeksi" muutama muu kuva :)


Käytii tänää vähän kaupassa..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos