sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Luupilla mun korvissa.

Kävin perjantaina ajelemassa Ollilla vajaan 3km lenkin, mentii melkein koko ajan hölkkää koska alkoi olemaan jo niin pimeää etten halunnu jäädä sinne karhujen syötäväks (sellasten mielikuvitus).
Lenkin jälkeen harjasin ponin,loimi päälle, linimentit jalkoihin ja melassivettä :).

yli-ilonen poni lenkin jälkee :)
Offen harjasin vain, se sai viettää tän viikon nyt ihan rauhassa lepäillessä. Poni oli kyllä aikamoinen dynamiitti pötkö jo harjatessa kun ei meinannu seistä paikoillaan.. :D

Lauantaina lähettii ponien (Olli,Tomi,munkki) kanssa Kouvolan keskustaan joulun avaukseen. Käveltiin ensin joku noin 1km pitkä matka niinkuin joulukulkueessa. Olli oli aika täpinöissään, niin talutettiin Veskun kanssa sitä molemmin puolin. Sen jälkeen ponit jäi sinne ratsastuttamaan lapsia. Olli kävi aika kierroksilla ja sai hirveät säpsyt kun lähellä olevasta kaiuttimesta kuului jotain. Aina enne talutuksia puhutaan että nyt laitetaan ponien korvat kiinni mutta aina pallot ja huput ym jää kuitenkin kotiin.

talutuksesta viime vuonna.
Sieltä tullessa liikutin Offen. Alkuun käveltiin vajaa 3km alkukäynneiksi ja sen jälkeen mentiin kentälle. Joku oli jättänyt sinne puomin ja Offe teki kunnon loikkia sille, niin pyysin Erkkiä tekemään sille pienen kavaletin ja ponihan oikein riemastui ja teki kunnon pupuloikkia.

kavaletti.


Loppu käynneiksi käytiin kävelemässä melkein samalenkki kuin alkuunkin.


Loppuun vielä mun uus rakkausbiisi <3 Täs on vaa niiiiiin hyvät sanat :D!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos