maanantai 18. kesäkuuta 2012

Sataa sataa ropisee..

Joo otsikko kertooki taas aika paljon eli tääl oli eilen hirvee sademyrsky ja näyttäis jatkuvan nytki. Nyt ei kyllä niin pahasti sada mut tommosta pikku ripottelua kokoajan :/ Että tämmöstä on sitte Jaalan kesä.. :D.  Mut nyt kuulumisiin :)

Perjantaina Ollilla oli joku pikkulapsi ratsastamassa noin puoli tuntia,pelkkää kävelyy, joten hyvä palauttelu Torstaista.
Offella kävin ajamassa pikkusen lenkin,otettiin muutama  reipas ravi pätkä ja meni kyllä tosi nätisti ! Sitten taas käveltiin melko paljon,kun ponilla ei ole vieläkään niitä kenkiä :s Mutta tähän asiaan tulee Maanantaina korjaus ! Silloin siis vaavelikin saa kengät jalkaan ,nii voi vähän enempi treenaa:)

Lauantaina  Olin Kymi Gp:eessä ja sieltä tarttu mukaan Ollille uus ötökkä verkko ja Offelle kestävämpi riimun naru !

10e
15e
Sunnuntaina Olinkin sitten kahissa rippijuhlissa ja sen jälkeen meninkin tallille kaatosateessa.. :s No hain ponit sisälle ja kokeilin uusia kamoja,laitoin loimet niskaa ja heitin sit takas ulos, tällöinki oli vapaata:)

naru ja Ollin voittamat riimut lahesta :)
Offe ja hieno mekko.. :D Jos vaik syksyks ostais uuen loimen :D
Ponikunkkareitten sarjat on nyt ilmestyny ja näyttäis aikas hyvältä ! Olli pääsee autontaakse ja 1600m matkalle ja Offellekki on sopiva sarja jossei nyt ihan tolkutonta aikaa Loviisassa juokse.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos