perjantai 15. kesäkuuta 2012

All i ever wanted !

Sori nyt heti alkuu täst postaus tauosta ja tämmösest tynkä postauksest mut en oikeesti vaa muista et mitä lähipäiviin on tapahtunu.. :D Kesä selvästi sekottanu mun pään tai sit Olli ;)

Elikkäs Olli oli Lahessa raveissa silloin Torstaina ja sieltä tultiinkin sitten sinisen ruusukkeen ja iloisen mielen kanssa kotiin ! Olli johti piiiiitkän matkaa kunnes kova poni ehti turvanmitalla Ollin edelle ja Ollille napsahti siis 2 tauluun. Poni juoksi myös aivan huiman ajan nimittäin 3.05,4 !! Ja vielä ilman laukka merkkiä !;o  Oon niiiiiiin tyytyväin Ollii et en oikeesti voi ees sanoin kuvailla tätä tunnetta !
Ja teidän ,että Suomesta löytyy reilusti nopeampia poneja, mutta tää on vaan Ollille niin kova aika ,et mä en ees oo koskaa uskaltanu haaveilla tämmösestä ! Tuntuu jotenki ihan voittajalta ku poni meni noin hyvin!<3 Ja iso kiitos tietysti kuuluu hyvälle kuskille Veskulle :)!

anniinak.kuvat.fi
Tehtiin Ollille pieniä varuste muutoksia,eli tästä eteenpäin olli juoksee huput päässä ja takana kahet bootsit ja edessä yhet.
Olli sai myöskin hienoja tavara palkintoja mut niitä en nyt tähän postaukseen jaksa laittaa koska väsyttää ihan hirveesti ! Mut ens postauksee sit ;)

Huomenna ois sit suuntana Kouvola ja Kymi Gp ja sen jälkee meen sitte Tuulille yöks ja käyää ajamas sen poneilla :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos