perjantai 11. toukokuuta 2012

Vauva raveihin?

nyt ei kyl oo oikeen mitää postattavaa mut oman mielen virkistykses aattelin nyt sit kumminki postata :D

Ponit on nyt saanu lomailla tiistaista lähtien,koska ne orkotettii silloin ja myös raspattii.Ofelialla oli kuulemma ollu aika pahoja piikkejä hampaissa :s no mut nyt ne on poissa ! Ollikin käytii keskiviikkona kengittämässä ja käyttäyty vissii ihan kohtalaisesti (en ollu ite paikal),kuulin et ois aineki kerran repässy ittensä ketjuist irti... :D No mut pääasia et saatiin se nyt kesäkenkää !:)

Olin keskiviikkona Vermossa ja sieltä ostin Ofelle pallolliset korvahuput! Nyt jos kuulee vieläki jotaa nii pitää varmaa työntää koko pää täytee pumpulii.. :D noei vitsivitsi..xd
Sain muuten viel alennustaki niistä !:D se myyjä sano jotaa et pitäähän ponin saada hyvä loppukiri ja anto 2 e halvemmal :D
Ja huomasinpa tos et nyt ne on sivuil 13,50e ! noh aina ei voi voittaa... :D
ravikauppa 20e
Eilen harjasin Ofen perusteellisesti ja koitin huppui,no noi pallot oli liian isot nii leikkasin ne semmosiks omenan raadoiks.. :D Mut karvaa tota ponista kyl lähtee ihan älyttömästi! tuntuu et se vaa kasvaa sitä mukaa ku sitä harjaan... :D Ollin omistajan tyttö ja sen kaveri harjas ollin myöskin eilen :)

Otsikko vähän viittaaki tähän. Eli katoin et Loviisan poniravien sarjat oli julkastu ja ne on 14.7 , sielä oli Ollille sopiva 3.10 sarja ja myöskin Ofelle sopiva 3.30 sarja! eli voikin olla et vaavelin kilpakausi alkaa seillä ! No onhan siihen reilut 2 kk aikaa et en nyt ihan varma oo mut pitää miettii :)

Löysin muuten ofelle unelmien kilpakärryt !
näihin sinistä ton punasen sijaan ja apuaisat nii kyllä kelpais !<3
1060e......................

4 kommenttia:

  1. Voi että, joskohan saisin itekki ponin laiteltuu et pääsis tonne loviisaa päästelemää.. :)

    VastaaPoista
  2. voi :) vauvva pääsee koht spurtaaa kaikkien ohi >=)

    VastaaPoista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos