keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Muutoksia

tein uuen bannerin ja muuntelin muutenkin taustaväriä vähän keväisemmäksi koska eihän enää mikään talvi ole ;)
Maanantaina hypytin ollia kentällä okei ei sitä voi hypyttämiseksi sanoa koska en saanu olli hyppäämään kun vaivailloisesti varmaankin kaksi kerttaa.. no okei kyl vähän enemmän.. Ponilla oli kyllä jo niin ilkikurinen ilmekin et tais olla sen tavote laittaa mut juoksemaan.. :D no aina ei onnistu.. :D tein siis kaks estettä uralle ja laitoin siihen semmosen "kujan" Esteet olivat varmaankin jotain 49cm ja 25cm eli ei todellakaan mitään korkeita mut poni ei vaan ollut hyppytuulella :D Pesin ponin tän jälkee vaikkei hikisesks tullukkaa mut saimpahan vähän pölyjä siitä pois ja oli muten taas mukavan lämmin ilma !:)<3 kesä tulee !;);)

Tiistaina oliki sitten vuorossa Ofelian juoksutus Ahtis oli kuvailemassa mutta saan niitä kuvia ja videoita jonkun ajan päästä :) poni juos kyl ihan kivasti ettei kauheesti tarvinnu ees hoputtaa :) Ja otti muutaman pätkän melko komeeta raviakin ;)!

Ensi keskiviikkona tulee kengittäjä kengittämään Ollille kesäkengät. Onhan sil kyl perjaattees ollu kesäkengät jo muutan viikon koska otin silloin hokit siltä pois :)

Ja nii muuten ois kiva saaha jonkulaist palautetta uuesta ulkoasusta ! tiiän ettei ole mikään maailman mahtavin mut kumminki ite tykkään :) Nii kommentteja saa antaa niin hyvii ku huonoiki :)?

8 kommenttia:

  1. Tuo banneri on ihana (: ja nuo ponit on ihanat !
    Muutenki tykkään sun blogista :)

    http://minumussukat.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. kiva tää uus ulkoasu ja noi kuvat! mil kameral kuvailet ku saat noi hyvä laatusii noist kuvist? ja muutenki näit sun kirjotuksii on kiva lukea ku nää on sellasii selviä tai sellasii.. :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon :) Noi kuvat on kuvattu ahtiksen järkkäril ja jos nyt en ihan väärin muista ni se on canonin 500D :)

      Poista
  3. Hieno Ulkoasu! :) ja noi kuvat on ihania tai siis ne on niin hienon näkösii :DD

    VastaaPoista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos