keskiviikko 30. toukokuuta 2012

teivossa,mätsäreissä ja kotona

Kerroinki jo vähäsen edellises postaukses että ollaa Tampereelle menos ja nyt on reissu takanapäin !

Tallilta lähettiin vähän yli 11 ja matkaan aikaa meni 2,5h suunnilleen tarkkaa en muista :D sinne meno matka tuntu ikuisuudelta ja ettei oltais yhtää lähempään määränpäätä mut kyl me sit päästii vihdoinki perille! Siellä ku oltii nii purettii hepat autosta pihla vietii klinikalle ja ofelian laitoin heppa-atuon kylessä valjaisii ja kärrit perää ! Käytii ponin kanssa kaks kierrosta ajamassa,vauhista ei mitään hajua :D Mut meni nätisti , muutamaa pelleilyä lukuunottamatta mut käyttäyty suurimmaksee osaksee hyvin ja oon tyytyväinen !:) Joku papparainen sano ku tulin radalta et "on kyllä pirun hieno poni !" ja naureskeli viel lisäks.. :D Purin sit offen ja linimentit jalkoihin,juotin ja laitoin vapaaks heppa-autoo sisää ja heinää nenän etee :)


Mentii sit kattoo et oisko jo Pihla päässy röntgenii mut ei ollu ja Ilkka sano et menee 5min - tunti ... :D no kierreltii sit vähän joka paikas ja syötii :D.. Pihla pääs sit röntgenii 1,5h myöhäs. :D no mut mitää vikaa jalasta ei löytyny ja sen jälkee juosutettii sitä erkin kaa ja ravas ihan puhtaasti ja sai vielä kehujakin lääkäriltä :)!

Käytii käymässä raviradalla olevassa heppatarvike kaupassa ja siletä tarttu mukaan tämmöin juttu :D


en oikee tiiä tän nimee mut täl saa tosi hyvin karvat pois ja viel siinä luki et parantaa verenkiertoa ja oon tätä ennenki testannu ja todennu hyväk ! Hintaa tälle jäi 3,50e

Erkki osti sit sen hoitoponi munkille "riimusetin"

Perjantaina menin sitte tallille ja pesin molemmat ponit ihan shamppoolla vai saippualla no ihan sama :D Vaihoin molemmille riimut, jotka on kyllä taas ihan likaset.. :D Tällöin en tehny mitää ihmeellistä ponienkaa , oli muuten tosi lämmin päivä !

Lauantaina en ollu tallilla mutta käytii äitin kanssa ohimennen mikkelissä semmosessa hevostarvike kaupassa ku villit,sain sinne mikkelin raveista lahja kortin ja käytii sit käyttämäs se :)

toiset tämmöset riimut :d (kuva googlesta)
Sunnuntaina suunnattiiki ofelian kanssa mätsäreihin ! matkakaverina oli Veskun heppa Keppana, Hannan heppa lola ja Ahtiksen poni Daisy. Offe pääs ykkös kehää mut sieltä tippui aika nopsasti, saatii muuten hyvää palautetta tuomarilta kuinka hyvin on kehittynyt ikäisekseen ja upea poni yms :)


daisy
Maanantaina poneilla oli vapaapäivä :)

Tiistaina eli eilen käytii erkin kanssa ajamassa molemmat ponit samaan aikaan, mentii melko rauhassa pientä hölkkää ja aika paljon kävelyä :) Molemmat meni hyvin :)!

Keskiviikkona eli tänää :D Juoksutin ponit kentällä, offe juos vähän liianki innokkaasti mut ollista ei voi sanoa samaa.. :D lusmuili koko ajan jossain nurkassa.. :D

Ilmotin muuten ponit poni hiiteille, Ollin keskinopeesee volttii kuskina vesku ja Ofen hitaaseen volttiin kuskina minä :)

2 kommenttia:

  1. tehäänkö sulle oma kansio tonne kuvat sivustolle.. vai haluutko tikulle kuvat? :)

    VastaaPoista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos