keskiviikko 23. toukokuuta 2012

näyttely poni !

hhoijaa jälleen taas kiva postaus tauko,eikä kyllä nyt oo mitää jäärkevää syytakää, paitsi et oon vaa ollu laiska.. :D

Viime Sunnuntaina ajoin ollilla n. 3km lenkin ja käveltiin iihan kokomatka ! kuuneltii lintujen lauluu siinä ja huomas kyllä et poniki nautti ku ei koko ajan tarvii juosta ku päätön kana ! lenkin jälkee huuhtelin ollin lämpösel vedel ja vein hetkeks karsinaa kuivuu, ja sitten hetken päästä tarhaa kavereittenkaa :)

Offella oli tällöin oikea laiskottelu päivä ! Harjasin ponin hyvin ja selvitin hännän, "leikittii" vähän aikaa pihalla leipien kanssa että ofe juoksi mun perässä :) poni oikeestaa innostu oikein kunnolla ja teki välii jotain omia pukki hyppyjäkin :D Sit laitoin ofen kentän yhtee tolppaa löysälle narulle kiinni ja annoin ponin syödä siitä vierestä ruohoa :)

Iltapäivällä kävin hakemassa pellion reunasta poneille vihreää syömiseks , koska niitten oma tarha on hiekka tarha ja pääsevät laitumelle varmaaki joskus loppukesäst :S

no mut tämmöset näkymät meil alkaa jo olee !


Maanantaina Ollilla oli puolestaan vapaapäivä! Ofelian kanssa harjottelin sunnuntain mätsäreitä varten ! kuvittelin tallin pihalle semmosen kolmio uran ja siinä me sitten juoksenneltiin :) Poni käyttäyty kyllä hyvin ! seisoki tosi nätisti ja melko helposti jopa !:) voin kyllä nyt hyvillä mielin lähteä sinne !:) joko menee hyvin tai ei mut me vaa yritetää parhaamme !:):)


Tiistaina Ollilla ratsasti semmoin pikkutyttö puolisen tuntia ja meni kai ihan hyvin ? Ofelialla oli vapaapäivä.
Tiistaina oli muuten ihanan lämmin päivä ! lämpömittaritkin heitteli jossain yli 20 asteessa !!!!


Keskiviikkona poneilla oli vapaapäivä !:):)

Tänää  lähetää Erikan ja Ilkan kanssa kohti Tamperetta ! mukaa heppoja otetaa Ofe ja Pihla ! Pihlalla on jälkitarkastus (viime syksynä kävi pien onnettomuus) ja ofe lähtee seuraponiks :) otan ofelialle varmaaki kärryt mukaa ja voi olla et käyn keirroksen pari ajamassa, kattoo sitä sit et kuinka kuuma on :s  Mut lupaan et ens postauksee tulee paljon kuvia :):)!

2 kommenttia:

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos