lauantai 3. elokuuta 2013

Ravitäyteinen viikonloppu

Huh,nyt alkaa jo pää olemaan vähän toimivampi,kuin eilen.Pakko vielä vähän hehkuttaa,että on se kyllä hieno tunne kun onnitellaan ja tietää tehneensä edes jotain oikein!Iso kiitos vielä kaikille onnittelijoille :)!

Tiistaina ajoin Ollilla pitkästä aikaa vetoja!Poni oli parempi,kuin osasin odottaa ja kello näytti huippu hyvää aikaa.Ajoin lämmitykseksi 3km hölkkää ja käyntiä sekaisin.Sitten 3kpl 200m vetoja ja sitten yksi hieman pidempi veto.Muutama laukka tuli,kun vauhti meni liian kovaksi.kokeilin tässä samalla uutta varustusta startteja varten ponille ja ainakin kotona vaikutti hyvältä pitää vielä katsoa miltä poni tuntuu radalla,ennenkun uskallan starttiin ilmottaa.Lenkin jälkeen puunasin,hieroin ja taivuttelin ponia melkein puolitoistatuntia,hups.
olli kuvat,poniravit 011olli kuvat,poniravit 023olli kuvat,poniravit 022olli kuvat,poniravit 015olli kuvat,poniravit 006

Ofella oli oikein idiootti päivä! Tuntu taas,ettei mikään onnistu ja oisin kyllä ollut vapaaehtoinen ampumaan tuon ponin raketilla kuuhun!otin Offen liinaan ja lähdettiin kentälle.Otettiin käynnit ja hölkkää alkuun.Laukassa vasta katastrofi alkoikin!Kyllä se poni lujaa se liina perässään pääsee mutta,kun se ei nyt ollut se pääpointti tuossa juoksutuksessa.Loppuun tehtiin vähän kunnioitusharjoituksia,kun neidillä oli oikein jyräilypäivä.Poni oli juoksutuksen jälkeen yltäpäältä hiessä,kun itse se siellä kentällä rallitteli..

olli kuvat,poniravit 036olli kuvat,poniravit 034

Keskiviikkona kävin viimeistelemässä Offen.Otettiin normaalia rauhallisempi viimeistely edellis päivän rallien jäljiltä.Poni oli ihanok tuntuinen,ei mikään super muttei huonokaan.
Ollin kävin hölkkyyttelemässä kärryiltä palautteluksi.Ei tuntunut poni olevan jumissa mistään kohtaa.

Torstaina tein aamutallin.Sen jälkeen laittelin Offen kamat valmiiksi.Hain vauveli tarhasta ja hieroin sitä reilu puoli tuntia.Käytiin vielä käpsyttelemässä pieni lenkki maastakäsin.Poni oli oikein pirteällä tuulella.
Illalla lähdettiin Veskun hepan Taavin kanssa kouvolaan kokeilemaan koelähtöä.Taavi juoksi kokeen läpi ihan hyvällä ajalla kurasta ja vedestä huolimatta.Ilta menikin siellä sitten,kun Helin hevonen Vitokin oli siellä.
olli kuvat,poniravit 058olli kuvat,poniravit 057
Perjantain tunnelmat voikin lukea edellisestä postauksesta.Mahti Offe <3
!my_date_ofelia2
Hieman hymyilytti :)
!my_date_ofelia5!my_date_ofelia4!my_date_ofelia3!my_date_ofelia
Tänään olikin vuorossa Kouvolan poniravit.Hieman harmitti,kun omia ei siellä ollut mutta pääsin hyppäämään lämmityksen ajaksi Kuprun kärryille!Ajoin kaksi kierrosta väärään suuntaan,toisen vähän reippaammin ja toinen hieman rauhallisemmin.Poni oli oikein hyvä ja innnokkaan tuntuinen.Startissa Kupru juoksikin hienosti viidenneksi!Vesku oli myöskin poninsa Niilon kanssa ensimmäisessä startissa.Poni ei oikein toiminut voltissa,niin menin sitten juoksemaan rinnalle ja taluttamaan Niiloa.Loppujen lopuksi ponit pääsi matkaan ja Niiloponi oli hienosti maalissa kolmas!Ensi viikon perjantaina kokeillaan miten Niilo kulkee,kun itse hyppään Orimattilassa sen kärryille!

poniravit 105
Kupru ja Julia startissa.
poniravit 017poniravit 055

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos