torstai 6. kesäkuuta 2013

Viime päivien kuvat,eilinen Kupruilu.

Eilen tosiaan olin ratsastamassa Kuprulla.Päivällä lähdin jaalasta 12.45 bussilla kohti Kouvolaa.Kiertelin Kouvolan keskutassa muutimia kauppoja ja ostin parit vaatteet alennusmyynneistä (kuvat alla.).Äiti tuli sitten hakemaan mut ja menin k-maatalouteen vajaaksi tunniksi odottamaan,että äiti pääsee töistä.
Mökkireissu 472
Kulmakynä Anttila 4,50e , deoderantti Anttila 3,90e

Mökkireissu 469
sifonkipaita Seppälä 14,95e Toinen paita Gina tricot 7e
Mökkireissu 467
Shortsit H&M 5e  Bandeau 5,95e/kpl
Lähdettiin sitten ajamaan kohti Anjalaa.Hain Kuprun laitumelta ja laitoin vain suitset,menin siis ilman satulaa.Käppäiltiin vähän eriteillä siellä täällä.Mentiin sitten kentälle ja kerettiin muutamat laukatkin siinä ottaa.Poni oli hyvän tuntuinen ja mukavan rauhallinen.Vasemman laukan kanssa oli vähän ongelmia mutta loppujenlopuksi sekin saatiin nostettua.Muutamat ravi ympyrät ja taivuttelut vielä laukkojen jälkeen.Sitten kentällä alkoikin tunti,niin lähdettiin tiellä vielä vähän hölkkäilemaan ja käveltiin loppu käynnit.Kuvia ei juurikaan ole koska äiti sanoi itsensä irti kuvaamisesta ja kävi kaupassa sillä aikaa kun ratsastin..

ristiäiset 25.5 089ristiäiset 25.5 083ristiäiset 25.5 046

Tänään aamulla lähdin tekemään aamutallia.Aloin kuvata teille videopostausta ja kerkesin kuvat muutamat klipin kunnes akku loppui..No jospa yrittäsin huomen aamulla uudestaan ja jos vaikka muistaisin laittaa akun lautautumaan yöksi.

ristiäiset 25.5 065
Juoksuttelin Offen aamulla liinassa.Pikkuponi toimi alkuun ihankuin unelma mutta loppukäynnit liinassa tuotti niin suuria ongelmia,että teki mieli ampua tuo poni raketilla kuuhun!Miten voikaan ponilla mieliala vaihdella tuolla tavalla? Alkukäynnit liinassa ei mitään ongelmia mutta loppukäynnit..Offe otti omia pukkilaukka pyrähdyksiä ja ravia jos jonkinmoista vauhtia.No mutta kyllä loppujen lopuksi poni käveli,tosin 15minuutin tappelun jälkeen.Oli kyllä poni tyytyväisen näköinen taas,kun multa meinas jo savua nousta korvista. Ehkä  mä suosiolla ens kerralla juoksutan sen vasta illalla,kun se on päivän saanut purkaa energioitaan tarhassa.
vauva kuvat 095
vauva kuvat 093
vauva kuvat 072
vauva kuvat 070
vauva kuvat 025
vauva kuvat 005vauva kuvat 004

Ollin liikutuksen jätin nyt illaksi ja kohta olisi suunnattava tallille takaisin.Teen iltatallin ja liikutan Ollin jos sillä ei ole tunteja.

Lopuksi vielä viime päivien kuvia,kun viime postauksessa käytin vanhoja kuvia mitä bloggerista löytyi.
Kalle kouvola 032
Mun superi varakuski<3
Oltiin muuten 30pv Kallen kanssa Kouvolassa startissa.Kalle pääsi keulaan ekan kaarteen alussa ja siinä pisti ihan täysin jarrun päälle.Vasta sitten kun kaksi ponia oli tullut jo ohi niin alkoi ravaamaan.Mutta maalissa kuitenkin kolmantena ja ihan ok ajallakin 2.02.Tämä oli jo mun ja Kallen kolmas startti ja toinen perättäinen kolmos sija.
 Kalle kouvola 192 Kalle kouvola 182
Kalle kouvola 165 ristiäiset 25.5 486

12 kommenttia:

  1. millä kameral toi pesukuva ja sen jälkeinen kuva on otettu :D ja mil asetuksil ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. canon 1100D:eellä se on kuvattu mut asetuksist en osaa sanoo kun erika on sen kuvannu :D

      Poista
  2. uiui vähä sulle sopii kiharat<3meijän "pikku" blondi=)
    -samppafani4ever-

    VastaaPoista
  3. Hieno ulkoasu blogissasi ja söpöt point (: ++ Uusi lukija!

    http://kauramoottorit.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos