sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Huikea Suurhollola viikonloppu!

Nyt on taas suurhollola ravit tältä vuodelta ohi.Eilen oltiin Helin hevosen Vinkan Hovin kanssa siellä.Lähtö oli aika kovatasoinen mutta jotenkin kuitenkin Vito selvitti itsensä maaliin ykkösenä! Aika hullua,kun en oo nähnyt kun ehkä kaksi kertaa ilman että tuo heppa voittaa tai on totossa! On se hieno:).

Tänään vuorossa olikin Kallen koetus.Oltiin radalla jo 2 ja puoli tuntia ennen lähtöä.Reilua tuntia aikasemmin kävin hölköttelemässä 2.30 vauhtia kaksi kierrosta väärään suuntaan radalla.Kalle oli parempi lämmityksessä kuin koskaan ennen.Tällä kertaa mua ei viety,kun märkää rukkasta vaan sain jopa vähän säädellä vauhtia.Vielä puolta tuntia ennen lähtöä kävin ajamassa kovan kierroksen kilpasuuntaan ja sen jälkeen hyvillä mielin starttiin.

Esittelyssä Kalle oli aika paineissaan.Päästiin toisella yrittämällä matkaan.Meidn onneksi lähtö uusittiin koska myöhästyin aika pahasti ensimmäisestä yrityksestä.Kalle lähti hyvin ja saavutti johtoponin takasuoran alussa.Päästiin siitä ohi ja rinnalta tuli kova Indiana Dar johtopaikalle.Siinä ajeltiin kakkosena takasuoralle asti, mutta siellä rupesi tulemaan kovempia poneja ohi ja Kallelle tuli yksi laukkakin kaarteeseen.Maaliin päästiin kuitenkin hyvillä mielin kuudentena!Kelloteltiin myös uusi ennätys 57,2!! Oli kyllä Kallelta aika huikea esitys noin kovassa lähdössä! Tavoitteita meillä ei ollut kun päästä ehjänä maaliin ja niin päästiin joten tyytyväinen saa olla!:)

timergps 031

Käytiin äitin kanssa vielä kiertelemässä kojut siellä.Ostin kahdet ratsastushousut mitkä maksoivat vain 5e/kpl! Sitten Ollille uusi ötökkä huppu,kun vanha alkaa olemaan jo niin ränsistynyt :D

timergps 016timergps 019timergps 023timergps 025timergps 028
timergps 021
Alla vielä kuva timeristä minkä sain (okei itse jouduin maksamaan..).En ole kylä hetkeäkään katunut,että sen ostin!:)
timergps 002timergps 001timergps 029
timergps 004

2 kommenttia:

  1. oon kateellinen noista ratsastushousuista, aivan hirveen halvalla sait!
    Mutta onnittelut raveista! :)

    VastaaPoista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos