perjantai 14. kesäkuuta 2013

Erika postaa 2/2

Hei vaan taas! Nyt tulee tämä minun toinen postaus torstailta ja perjantailta. Alunperinhän minun oli tarkoitus torstaina pestä Offen jalat ja harjata ponit hyvin läpi, mutta omien kiireiden takia en kerennyt tekemään ponien kanssa mitään. Sen sijaan kävin moikkaamassa Ilonaa riparilla, kun siellä oli joku vierailupäivä.

Tänään satoi ihan hirveästi koko aamupäivän, niin en sitten pyytänyt Vilmaa kuvaamaan. Kävin aluksi ajamassa Ollilla noin 6km pääosin käyntiä, mutta hyvillä paikoilla pystyi ottamaan hölkkää. Olli oli alusta alkaen tosi reipas ja ravissa sai jopa pidellä hieman, ettei lähtenyt kaahottamaan.. Muuten Olli oli ihan hyvä ajaa, vaikkakin oli hirveä ilma. Minullekin tuli lenkin aikana kylmä, joten Offen ajoa varten lisäsin vaatetusta paljon lisää :D


Offella kävin noin neljän kilometrin lenkin, taas pääosin käyntiä. Offe ylläti tosi positiivisesti, koska se ei pahemmin käynnissäkään kiemurrellut ja pystyi ajamaan hieman löysemmällä ohjalla niin ettei kiemurrellut!


Huomenna tosiaan Ilona tulee riparilta ja pääsee jo itse liikuttelemaan ponit, joten tässä olivat minun postaukseni :) Toivottavasti tykkäsitte minun kirjoituksistani. Ja käykää toki kurkkaamassa minunkin blogini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos