keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Viimeistely hiitti

Käytiin Maanantaina eli eilen vielä radalla.Tällä kertaa mukana oli Olli,Eetu ja Pihla.
Ajoin Ollilla lämmityksen ilman sekkiä ja no minust se on kyl parempi ku ajaa sekin kanssa, ei turhaa paina käsille niin paljoo nii nojaa sitte mielummin sekkii. Poni tuntu lämmitykses jo aika innokkaalta mut kyllä sitten kävelikin kun tarpeen kauan pyysin.. :D Ajoin sitte kilpasuuntaa kierroksen ja annoin juosta ihan löysällä ohjalla et en pitäny yhtää. Oli koko ajan hirmu laukkaherkkä ja haparoi tavallista enemmän ja tän kierroksen aika oli 3.12 tai 3.11 en oo ihan varma. No kävelytin sitte taas ja ajoin toisen oikein yrittämällä yritin pitää,että sais ajan johku 3.20 pintaa. Poni ei ollu tästä asiasta samaa mieltä ja lähti aika hitaasti mut loppusuoran tuli kyllä semmosta vauhtian et ei oo tosikaa ! ajaks tuli sitte 3.06..:D  Taas kyllä huomas et olli tarvii sen ohjanki tuen muuten siitä ei oikeesti tuu mitää muuta ku jotain ihme haparointia tai laukkaa.. :D (kuvat otettu caritan kameralla.)




oompas tuiman näkönen.. :D
Sitten vielä Pihlastakin yks kuva :)!

Pihla-tyttö
 Tultii niin myöhää tällöin pois et Offella oli vapaapäivä :)

Eilen eli Tiistaina kävin ajamassa molemmat ponit. Ollilla pelkkä käynti lenkki palautteluks edellis päivän hiitistä. Meni niin hyvin ku käynti lenkki voi mennä :D?

Offella käyvin vähän pidemmän lenkin mentii kylläkin taas suht rauhassa, otettiin muutamat ravipätkät sellaisissa paikoissa missä pysty ravaamaa. Oli kyllä taas oikein tikittävä aikapommi ohjien päässä.:D
Pitäis saada Offelle apuaisalliset kilpakärryt koska se on tosi rasittavaa ku se kiemurtelee niin paljon hitaassa vauhdissa. Ei se onneks sitte ku radalla menee kovempaa nii kiemurtele mut kotona ku tuntuu et aina on jossaa kuuses senkaa ku menee ko joku mato ! pitää laittaa nyt ens kerral semmoset jotku remmit niiku vähän niiku apuaisoiks et sais sitä kiemurteluu siltä pois !

Alla vielä muutama tarhakuva poneista :)




Ja vielä muutama päivä sitten otettuja "edustavampia" kuvia.


melkein kaikki kotona.


2 kommenttia:

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos