sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Enemmän duuo ku sooloo.

Taas on postailut vähän jääny :s On kyllä alku viikko ollu melko kiireistä tai sit en vaa kertakaikkiaan oo jaksanu tulla postailee.. :D Mut kohta ku koulutki alkaa (okei kuukauden pääst)  nii sitte pitäis tulla postauksii vähän säännöllisemmin :)! Mut nyt menneesee viikkoo !

Maanantaina ponit oli vapaalla koska suunnattiin kahden Suomenhevosen (Pihlan ja Eetun) kanssa Loviisaan. Pihla oli koe-lähdössä jaa Eetun piti startata ihan kunnon lähdössä mutta jo lämmityksessä tuntui niin huonolta että kuski sanoi ettei kannata startata nii Eetu jäi sitte pois :( Mutta Pihla juoksi kokeen läpi hyvällä ajalla jopa !:) Kuski kyllä sano siitäki ettei vasen takanen työskentele kunnolla, muttei kuitenkaa mitään Ep merkintää tullut joten koe meni läpi. :)

Eetu

Pihla
Tulipahan muuten käytyy Hevaril ja sieltä tarttui mukaan Offelle uuet buutsit koska edellinen repes.. ja sitten vielä Ollille uus rintaremmi.

15e

10e
Tiistaista ei oo kyllä oikeesti niiku mitää muisti kuvaa.. :D

Keskiviikkona Lähettiinki sitten Tampereelle klinikalle Eetun ja Pihlan kanssa. Siellä oli sen verran kiireinen aikataulu ettei Eetua keritty kattomaan ollenkaan:( Mutta pihlan jalat kuvattiin ja entiiä sitten että mitä niistä löytyi ? Mut kaks jalkaa siltä piikitettiin.. :( Toivottavast kuntoo tulis !

Täältä kotiuduttiin niin myöhää etten sitten enää poneilla kerinny mitää tekemää mut ollilla oli ollu tunti päivällä et se oli liikuntaa saanu mut Offe oli viettäny rennon vapaapäivän laitumella :).

Torstaina kävin ainenki Pihlan kävelyttämässä ja Ollilla oli muutama tunti mut täytyy kyl sanoo et Offest en muista yhtää mitää ! :o varhaisdementia.com

Perjantaina Ollilla oli vapaapäivä.Offea irtohypytin pitkäst aikaa. Tehtiin yks este kentälle joka oli aluks 30 cm ja parin hypyn jälkee nostettii 40 cm ja siihen oli hyvä sitten lopettaa :)
(kaikki kuvat leikattu videoista,siksi noin huonolaatu.)





Lauantaina kävin taas aamusella kävelyttämässä Pihlan. Illalla suunnattiinkin sitten uimaan Ollin kanssa. Mukana oli Munkki,Erkki ja Erkin pikkusisko Vilma !
Olli oli _tosi_ innoissaan veteen päästyään !:D Huomaa eet poni tykkäs uida, Olli ei kyllä varsinaisesti kunnolla uinut , et käytiin niin pitkäl et mun housut alko kastuu nii sitten käännyttii ympäri.
(kuvien laatu jotain ihanaa<3)


Se lehti muuten mihin se joku ihme tyyppi siel Loviisas haastatteli nii tuli mut ei siinä oo mitää haastatteluu etusivul vaa yks pikku kuva :D!

hhoijaa menipäs taas kaks päivää et sain tän postauksen valmmiiks <3 Kiitos superhyvien netti yhteyksien-.- Tähän piti tulla tosta irtohypytyksestä video ja tosta uinti reissustaki video mut tää menee koko kone niin lageihin et saatte nyt tyytyy vaa tommosii huonolaatusii kuvii...-.-

Seuraavat ravit on muuten Savitaipaleella 5.8 ja sinne menee Olli sekä Offe ;)! Ite ajan Offea ja Vesku lupautu ajamaa Ollia. Jotenki tuntuu nyt jo oudolle et joudun ajaa oma valmennettavaa ponii vastaa :D? No mut kai tähän nyt pitää tottuu ku ponitki alkaa olee jo niin saman aikaset :s

2 kommenttia:

  1. omaa valmennettavaa vastaan ei saa ajaa virallisissa raveissa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon kyllä ennenki nähny ku jollain on kaksi oma valmennettavaa samassa startissa ja ite on toista niistä ajanut. Ja pitää kattoa vielä sääntö kirjasta ja jos ei saa nii sitte viedään vaan toinen.

      Poista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos