torstai 5. heinäkuuta 2012

Uimassa ja hiitillä !

Hhmm alku viikko on menny jotenki taas niin nopeest et en oikeestaa muista et mitä oon tehny.. :D Maanatian oltii tosin hiitillä tallin kahen Suomenhevosen kanssa mut silloin ei ollu ponei olleskaa mukaan. Eivaa joo kävin ajamassa Ollilla maanantaina käyntiä metässä, oli hyväntuntunen vaik ajoin vaa käyntiä sillä, mut ois kyllä ollu menossa kookoajan !
Tiistana Ollilla on yksi tunti ja Offella oli vapaa.
Keskiviikkona Offen "viimeistelin''  hiittiä varten tallin pihalla kokeillen pitkästä aikaa kilpakärrejä ! Poni meni hyvin ja oli ainenki innokas jos ei muuta :D! Ollilla oli päivällä puolen tunnin talutusratsastus maastossa. Iltapäivällä sitten vielä lähettiin kävelemään Erikan&Munkin ja Sirkun kanssa kohti uittopaikkaa. Käytiin siellä vähän kahlailemassa :) Poni ainenki tykkäs ja oli ihan innoissaa :D!




Ofelle noit kilpakärrei pitäis vissii korottaa.. :D
Torstaina käytiin sitten hiitillä ja mukana oli Eetu,Pihla ja Offe! Ajoin Offella 2 kierrosta lämmitystä ja sitten kävelin reilun kierroksen sitten ajoin kierroksen kilpasuuntaan ja meni tosi hyvän ja helpon tuntusesti ajasta en sano mitää koska kukaan ei kellottanu nii en uskalla alkaa veikkailemaakaa mitää.. :D Sen jälkee kävelin taas kierroksen verran ja Erkki tuli kellottamaan ja kello jäi lukemiin 3.00,jotain ! Oon tosi tyytyväinen Offeen ! Muutama kuukaus sitten meni 3.40 ja nyt juoksee jo noin kovaa :o Hurja poni ! Sitte vielä loppuverkkasin ja kävelytin kunnolla.


(kuvat otettu videolta siksi noin huonoja..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos