maanantai 23. heinäkuuta 2012

Pikkuinen asia vaan.

Anonyymi kommentoi tota mun edellistä postausta,kun kerroin siihe että olemme menossa molempien ponien kanssa tuonne savitaipaleelle ja että itse ajan niikun oma valmennettavaa ponia vastaan.
omaa valmennettavaa vastaan ei saa ajaa virallisissa raveissa..
Siinä vaiheessa mä vasta tajusin sellai et hetkinen empä ees muuten aatellukkaa tommost et saako sääntöjen mukaan ylipäätän ajaa oma valmennettavaa vastaan. No juttelin kaverini kanssa ja hänkin sanoi mulle että ei hänen mielestään saa. No etin sääntökirjastaki et jos siel luki mut sieltä en löytäny mitää joten luovutin. Halusin kuitenkin varmaa tietoa joten laitoin sähköpostia Hippokseen ja sainkin nopeasti sieltä vastauksen ja siinä lukee että saan ilmottaa molemmat ponit samaan lähtöön ja ajaa itse toista ponia.Tuli kyllä ihan semmoin huh olo, koska en oikeesti ollu miettiny tämmöstä asiaa YHTÄÄN :D! Joten näin ollen molemmat ponit starttaavat seuraavaksi Savitaipaleella 5.8 !
Tuntuu vaan jotenkin niin tyhmälle et ajan oikeesti niiku perjaatteessa omaa ponia vastaan ja tällei ? yritä siinä nyt sitte kisata.. :D No pitää kuitenkin muistaa että jopa säännöissä lukee että jokainen kilpailija pyrkii omassa suorituksessaan voittoon. No voihan se olla että kilpailutilanne on eri enkä ajattele kuin omaa suoritusta.

Tulipas nyt ihan turha postaus mutta kun mitään muutakaan kerrottavaa ei ole nii tästä nyt sit tuli tämmönen :D

Laitan nyt kuitenki muutaman kuvan tähän ettei ihan tyhmä postaus tuu :D

anniinak.kuvat.fi

anniinak.kuvat.fi

(c) Salli Kotiranta

(c) Laura Ahtiainen
Olli pitää vielä kengittää ennen starttia koska sen kengityksestä on jo hirmu pitkä aika! Kaviot kasvaa jo aika pahasti kengistä yli :s Kengittäjälle soitin jo viime viikon alussa mutta just mun tuurilla se on tän viikon lomalla :s Mietin että pitäiskö Ollilta ottaa nyt etukengät pois kun ne vasta pahasti yli kasvaakin,kun taas takakengät ei juuri ollenkaa :o No mutta pitää miettiä !

2 kommenttia:

  1. Liityin lukijaks! :) Käyhän kattoos munki http://vauhtiajavaarallisiatilanteita.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos