torstai 26. huhtikuuta 2012

Veto treeniä

Kävin tänää ajamssa ofelialla koppakärryillä,mietin et näinköhän jaksaa niitä vetää koska painaa melko paljon, mut ihan yllätyi tallin pihalta lähtiessä et poni oli menossa enemmän ku koskaa ! Käytii semmoin suhteellisen lyhyt lenkki että tuu liian raskas lenkki näin yhtäkkiä. Mietiskelin lenkin aikaan et voisin harkita ottavani jo potkuremmin pois ofelialta käytöstä koska ei oo nyt enää saanu pukkikohtauksii nii eipä menny ku varmaa 2 min nii poni sai jotku ihme säkärit ja lähti laukkaamaa ,aloin sitä siinä sitte hidastaa takas käyntii ni poni vaa paino pään alas ja rupes pukittelemaan.. :D että se sitte siitä.. no onneks ofelia ei radalla pukittele *koputtaa puuta* ja ei siitä potkuremmistä onneks mitää haittaa oo ni hyvinhän se siinä matkassa sitte menee.. :D

Ofen ajon jälkee mietin et lähen ajamaa ollin vielä mut päätinki sitte mennä juoksuttamaan sitä kentälle. tein ponille pikaharjauksen ennen juoksutusta. Päästin sitte ponin vapaaks ja samantien rupes laukkailee kenttää ympäri :D ei trvinnu oikeestaa ees kauheesti hoputtaa sitä juoksemaa ku juos ihan vapaaehtosesti !:) otti pari kovaa pätkää kunnon raviaki ! yleensä se ei juurikaa vapaan ravaile mut nyt kyllä ravas ja oikein hianoaki ravia !


onpas ollin etujalat hassun näköset:D
Blogi on saanu nyt vähässä ajassa tosi paljon lukijoita ! kiitos siis kaikille :) Oon nyt miettiny et tekisin jonkulaisen erikoispostauksen, oon saanu jo yhen ehotuksen et tekisen tavote postauksen,oon kyl jo alkanu tätä tekemääki mut en oo viel valmiiks saanu. :D Mut ehotelkaas jotaa ?:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos