maanantai 2. huhtikuuta 2012

jännitys tiivistyy

ää mie en oikeesti ymmärrä et miten oon näin jännittyny tost vermost!? noo ehkä pitäis vaa ajatella et me yritetää parhaamme jos ei riitä nii sit ei ! no ehkä tää jännitys nyt vähän laantuis.. :D tai sitte ei.. D:

Olilla oli taas tänää hieroja ja sitte tallin omistajan tyttö ratasti sillä kentällä varmaa jotain 45 min ? sitä ei oo koskaa ennen viimeistelty tällee seläst mut voi kyl olla et tekee ihan hyvääki , noh sitä nyt on turha miettii etukätee koska ei sitä kuitenkaa voi tietää :D huomasin eilen ku harjasin ollii et silt puuttu yks hokki oikeest etujalast ja soitin sitte äitille et tois töistä (on töissä k-maataloudes) mut ei se muistanu.. no toivottavast se huomen sit muistais, kiristin sit samal muutki hokit ettei neki nyt sinkoile johonki.
offe on kyllä nyt saanu taas lomailla ihan riittävästi et huomen on kyllä PAKKO ajaa sillä ! no huomen ei tarvi ollii liikuttaa nii enköhän kerkii..offe tullaa vuolee nyt täs lähiaikoin mut ollia ei nyt viel kengitetä vaik kengityksest onki jo aika pitkä aika mut yritän vitkuttaa tätä nyt tonne kesäkeleihin asti..

tätä biisii oon kyl kuunnelle enemmän ku mitää nyt viime aikoin miettien tota vermoo et jos saisin vaik lisää itse varmuutta tai jotaa.. :D:D


 tulipa nyt vähän tyhmä postaus :s no ei voi mitää ...

4 kommenttia:

  1. laita ne toiminnot tänne :D jaa tää hemmetin sanavahvistus pois :D:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mitkä toiminnot :D:D:D:?? en osaa ottaa sitä pois.. :D

      Poista
  2. yritä pärjäillä ku mie en oo auttamassa :'< ps. sananvavistuket poies ;)

    VastaaPoista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos