keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Kesäkuun sarjat

heti alkuu nyt sori tää jonkulain postaus tauko.Ei vaa juurikaa oo ollu mitää mainittavaa mut nyt on ! näin tänää jotain Kesäkuun sarjoista ja ne kyllä pelasti mun päivän löyty nimittäin melko monta sopivaa!:)

14.6 Lahti 3.10 <--- melko varmasti tänne !
15.6 Paikallis ravit Savossa 3.20 <-- vain jos ei mennä lahteen!
29.6 Paikallis ravit puumalassa 3.20

noista paikallis raveista en oo varma et mennääkö kumpaakaa vai vaa tonne lahtee mut sen näkee sitte lähempänä !:)

Nyt oon ajanu molemmilla poneilla aika vuorotellen ja on kyl menny hyvin et ei voi kun kehua !:) ollilla nyt en oo ajanu mitää rankkoi lenkkei vähän hölkkäilyy ja tämmöst ja laukkoi kyl tulee jonku verran koska en käytä kotona muutakun neopreeni bootseja mistä nyt ei painoa tule,mut oon kyl silti tosi tyytyväinen ollii nyt , en tiiä johtuuko viel siitä vermosta ku meni siel niin loistavasti vai mistä mut oon tyytyväinen siihen silti :)!
Offella oon menny nyt jo vähän pidempää lenkkii ja ollaa otettu vähän enempi myös ravia mukaa mut silti pää osin kävelyä, seki alkaa tuntua jo tosi hyvältä!:)

 Tänää juoksuttelin sitte poneja kentällä ja oli kyllä ihan kiitettävästi virtaa molemmilla !:D alkuun ollin laukka näytti tosi jäykältä mut sitte ku pääs oikee kunnol vauhtii nii ei ollu enää jäykkyydestä tietoakaan ! ofelia meni tapansa mukaan kiitolaukkaa kentän toisesta päästä toiseen :D pukitteli pomppi ja hyppi siinä matkan aikana ja huomaa kyllä et se poni tykkää juosta lujaa !:D pesin sitte ollin jalat ja laitoin linimentit. Ofen jalkoja en kerinny tänää pestä mut huomenna sitte pesen nekii.

täst päiväst ei oo kuvii ku kamera jäi kotii mut täs nyt on jotaa mitä koneelta löysin:

pullero <3 :d
ollaa nyt menossa tän viikon sunnuntaina sitte molempien ponienkaa hiitille,erika tulee ajamaa ollilla ja ajan sitte ite ofella. Ofelia on käyny viime kesään viimeks radal nii voi olla aika mmielenkiintost mut toivottavasti käyttäytyy :)

Ja huomasin kans että blogi on saanu nyt tässä parin päivän aikana melko monta uutta lukijaa ! kiitos paljon siitä :) ! aattelin et nyt ku kahenkymmenen lukijan raja meni rikki , nii voisin tehä mahollisesti jonkulaisen erikoispostauksen. no mut pitää nyt vähän miettii,saa ehotella jotaa erikoispostauksii :)?

2 kommenttia:

  1. Olis kiva joku tavotepostaus, et eka kertoisit mitä tavoitteit poneil on ja sit lopuks mitkä on sun tavoitteet täs heppailussa. Aika epäselvä selitys mut jos ymmärsit :D

    VastaaPoista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos