sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

kuulumisia mudan ja jään keskeltä+ Videoo !

eilen lauantaina poneilla oli molemmilla vapaata jajoskus kahen aikoihin siirsin ne isommalle laitumelle et saisitvat vähän juosta jos haluu :) koska niitten oma tarha on ensinnäki liian pieni ja se on tungettu täytee ponei.. :s no kesällä sitte on vähän paremmat mahollisuudet tohon laiduntamisee. ! ponit sit juoksenteli vähän aikaa ja sitte ne rauhottu ja söi vinskiltä jääneitä aamuheiniä sielä :)



tallin piha on kyl tosi huonossa kunnossa.. etupiha alkaa olemaa jo vähän kuivempi mut takapiha... no ehkä se kauhee valtameri kohta sieltä kuivuu ! maastoista en tiiä,mut toivotaa et ne nyt ois suhteellisen hyvät ettei ollin viimeistely huomenna mee ihan vaa kävelyks.. no mut sen näkee sitte..

sain jonku ihme inspiraation tehä videon näistä materiaaleista mitä sain ahtikselta tänää. toi musiikki on sitte vaa vedetty jostaa koneen uumenista, et se on vähän jännä. .:D kerranki näistä videoista oikeesti saa jotaa selvää! en oo ist kauheesti vaivannu päätäni nois rytmittelyis et sen takii ne vähä kusee mut voivoi.. :D

1 kommentti:

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos