perjantai 3. huhtikuuta 2015

Maalissa taas voittajana

Huh koeviikko on tältä osaa saatu purkkiin. Oon niin helpottunut ja samalla tosi väsynyt. Hyviä tuloksia en odota koska en jaksanut panostaa niin paljoa, kuin olisi tarvinnut. Nyt on kuitenkin ihanaa viettää pieni loma ennen viimeistä jaksoa tänä vuonna. Viimeinen jakso onkin kunnon tappojakso, sillä mulla ei ole mitään muuta kuin seitsemää lukuainetta ensi jaksossa. Helpolla en siis tule pääsemään.

#Vainpitkämatikkajutut
Hiitillä käytiin viime viikolla viimeistelemässä Offe Kouvolaa varten
En tainnut viime postauksessa edes mainita, että Ofelia oli ilmoitettu myös Lahteen 2.4. Poni palautui Kouvolan startista hyvin ja otettiin ihan iisisti kotona koska starttien välillä ei ollut kuin muutama päivä. Hieman huolen aihetta aiheutti pieni takatalvi. Kyllähän Ofelialla vielä hokit on alla muttei tilsakumeja ja sen takia maanantaina palauttelu olikin melkoista liukastelemista ja sain ajaa koko ajan pelossa, että kohta se nyrjäyttää jalan tai muuta vastaavaa. Ongelmilta kuitenkin säästytiin ja päästiin eilen starttaamaan hyvillä mielin.


Päästiin ekalla matkaan ja lähdettiin paalulta Ofelian kanssa. Ehkä noin kymmenen metriä juostuna päästiin keulaan. Pikkuponi oli taas melkosen työnnettävä keulasta ja etenkin kuin kukaan ei ollut sitä kirittämässä. Ensimmäiset 500m mentiin aikaan 2.57. Kaarruttiin viimeiseen kaarteeseen johtopaikalla ja meitä lähinnä oli sama poni, joka jo Kouvolassa uhkasi tulla meidän ohi. Olin siinä vaiheessa jo aivan satavarma, että nyt se kyllä tulee ohi. Jatkettiin loppusuoraa johdossa ja vasta siinä vaiheessa kun kuuluttaja sanoi "Jokimaan kiirastorstain ponilähtö on numeron 2 My mate Ofelia täydellistä näytöstä" tajusin, ettei vastustajia ollut lähimaillakaan. Maalissa pääsin siis tuulettamaan Ofelian toista perättäistä voittoa! Voittoaika kirjattiin lukemiin 2.54,5 eli sadasosan verran mentiin kovempaa kuin Kouvolassa. Lähdön pääset katsomaan klikkaamalla TÄTÄ.

Kouvolan palkintoja. Oli muuten hieman tasokkaammat kuin Jokimaalla

Täytyy sano, että on aika hullu fiilis. En oikein vielä voi uskoa, että Ofelia oikeasti voitti jo toisen kerran peräkkäin. Talven aikana kehitys oli kyllä huimaa, vaikkei tauolla oltukkaan paria kuukautta enempää. Kunhan saadaan hokit pois ja kesäbalanssi alle, niin toivoisin, että ne Ofelian vauhtivarata tulevat esiin siellä radoillakin kun on näin hyvin tämä vuosi alkanut. Mutta nyt pidetään tiiviisti jalat maassa, eikä odoteta liikoja, ettei tule pettymyksiä.

 Olli on saanut nyt tämän viikon viettää rennommin ihan vaan syystä, etten ole yksinkertaisesti kerennyt. Tänään kuitenkin pallero saa kärryt peräänsä. Pieniä varustemuutos suunnitelmia olen Ollille tehnyt. Pitää vaan nyt ennen seuraavaa starttia kokeilla näitä kotona, että toimivatko ne samalla tavalla käytännössä kuin mun mielessä.


 

4 kommenttia:

 1. Tota vauhtia sinulla on pian Suomen parhain ravishettis! Onnea ihan hirmuisesti, kyllä ne epäonnistumiset vaihtuvat kovalla työllä voitoksi, josta osaa sitten nauttia ihan kympillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomen huipulle ei kyllä koskaan tulla yltämään, enkä sitä odotakkaan. Kyllä tää tuntuu ihan mahtavalta epäonnistumisten jälkee :) ja kiitos vielä!:)

   Poista
 2. Hienosti meni, Onnea! Onse kiva että jollain menee hyvin :)

  VastaaPoista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos