lauantai 14. helmikuuta 2015

Wonderfull day

Heti alkuun oikein hyvää ystävänpäivää kaikki! Mä vietin ystävänpäivää karvasten ystävieni kanssa. Aamu alkoi sillä, että lähdettiin pitkästä aikaa Kuprun luokse! Kupru ja Gizmo muuttivat vähän aikaa sitten uudelle tallille, mihin en heti halunnut silloin tunkea vaan odottaa, että ponit kotiutuvat hyvin. Oli tosi kivaa nähdä näitäkin kahta ponia pitkästä aikaa!

 

   Talli on pienempi, mitä vanha, sillä tuolla asuu vain kaksi suokkia Kuprun ja Gizmon lisäksi. Oikein mukava ja viihtyisä pieni talli! Kenttä on vähän pienempi, mitä edellis paikassa mutta hyvin mahduttiin tänään Kuprun kanssa työskentelemään siinä. Matkakin hieman lyheni, mikä ei ole lainkaan huono asia.
   Tehtiin Kuprun kanssa aika perusjuttuja. Alkuun sain taistella, että avut meni läpi mutta loppua kohden Kupru parani ihan älyttömästi. Saatiin tosi hyviä pätkiä ravissa ja tehtiin myös pitkästä aikaa raviväistöjä, mitkä sujui oikein mallikkaasti! Laukassa en muista, että olisin ikinä saanut noin hyvin kontrolloitua vauhtia, kun mitä tänään. Erityisesti oikea laukka oli ihan super hyvä. Ratsastuksen jälkeen hoidin ponskin ja vietiin molemmat takaisin tarhaan.

 

   Kotiin päästyäni lähdin melkein samalla oven avauksella tallille. Valjastin Ollin ja ajoin sen meijän kengittäjän tallille kengitettäväksi. Matka meiltä sinne on tietä pitkin ekä noin 1km pitkä. Hölköteltiin lähes koko matka ja perillä purin Ollin. Maaritin kengitellessä Ollia leikin heidän koiran Riston kanssa. Olli käyttäytyi ihan normaalisti, mikä tarkoittaa, että vähän pitää nykiä jalkaa ja protestoida. Hyvin kengitys kuitenkin onnistui tai ainakin hyvin Olli uusilla kengillä kipitteli takaisin kotiin kengityksen jälkeen.


Vähän vihjettä seuraavan postauksen sisällöstä!
   
   Offella oli tänään vapaapäivä. Harjailin ponin kuitenkin tallilla ja syöttelin sille ystävänpäivän kunniaksi porkkanaa. Oli parasta pitkään aikaan istuskella tallin käytävällä oman ponin kanssa ilman ketään muuta. Oon saanu kävellä koko päivän virne naamalla ja nyt vihdoin pitkän ajanjakson jälkeen voin sanoa rehellisesti olevani onnellinen <3

alkuviikon ajokuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos