tiistai 3. helmikuuta 2015

Hengissä ollaan

Tulin tässä vain ilmottamaan, että hengissä ollaan! Postausta ei ole hetkeen tullut ja siihen syynä on koeviikko. Mulla koeviikko loppui eilen, joten tänään on vielä vapaapäivä ennen huomenna alkavaa uutta jaksoa. Koeviikon aikana ei ole tullut kameraa kanniskeltua mukana, joten postausta kuvittaa taas puhelinkuvat.Kummepaa ei ole juurikaan edes tapahtunut. Ofelia pääsi puoliksi eroon karvoistaan pari viikkoa sitten. En halunnut kokonaan vielä klipata koska oli ponin eka klippaus ikinä ja tämä klippausmalli täyttää tarkoitukset tällä hetkellä. Olliltakin pitäisi ajella karvoja pois, kunhan siihen vaa sattuisi sopiva ajankohta! Ostettiin tosiaan oma klipperi, joten nyt ei tarvitse miettiä mistä saisi vuokrattua tai tarvise muutenkaan pelätä sitten jonkun toisen koneen rikkomista.

otsalamppu on ollut kovassa käytössä!


Molemmille poneille ollaan kaudenavaus startit jo katsottu ja kyllä kävin niin hyvä tuuri, sillä päästää molempien kanssa avaamaan kausi kotiradalla Kouvolassa! Toivotaan, ettei kummempia tapahdu, jotta päästään noihin startteihin.

Olen nyt ajanut molempien kanssa pari kertaa vähän reippaampaa vauhtia ja etenkin Olli on kyllä yllättänyt! Eihän se vieläkään kaikkea itsestä irti anna mutta paljon paremmalta se tuntuu, mitä viime syksynä. Offekin menee tasaista vauhtia mutta paras vauhti siltäkin vielä puuttuu. Mutta onneksi tässä on vielä koko kausi aikaa! Nyt jätän tämän postauksen tähän ja lähden tallille nyt kun on mahdollisuus valosalla poneja ajaa!

Olli, Kupru ja Perttu <3

4 kommenttia:

 1. Olihan sulla noissa offe ja olli kuvissa kamera mukana,koska mä olin silloin kaverin kaa tallilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun on paha sanoo koska oot tuolla ollu mutta ilman akkua on hieman vaikea kuvata.:) toisekseen ehkä oot nähny ku oon kuvannu jotain kuvia mitkä säästän myöhemmälle :)

   Poista
 2. Haa, nyt mä tiedän kelle soitan kun Kupru pitää ajella kaljummaksi taas maalis-huhtikuussa ;D :D

  VastaaPoista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos