lauantai 19. joulukuuta 2015

Ostoksilla!

Oon aina ollut tosi huono säästämään rahaa ja tuun vaan yksinkeraisesti hyvälle tuulelle, kun pääsen ostamaan jotain. Tämä näkyy myös meidän heppavarusteissa, sillä esimerkiksi riimuja multa löytyy ihan varmasti jokasessa värissä ja joitakin jopa useampia kappaleita. Loimia meillä on vaikka muille jakaisi mutta silti tuntuu, että niitä kotikäyttöloimia on silti liian vähän. Oon myös maailman paras keksimään kaikkea, että tarvitsen tätä ja tota, vaikken oikeasti tarvitsisikaan. No ehkä näin vuoden loppuun voisi yhden tavoitteen asettaa ensivuodelle, että en ostaisi tavaroita vain sillä verukkeella, kun halvalla sai.

Pidemmittä puheitta ostoksiin! Kaikkea ei ole ostettu kerralla ja näitä onkin tässä vähän pidemmältä aikaväliltä kerääntynyt. Huomasin juuri äsken, että oon ilmeisesti poistanut puhelimesta kahden loimen kuvat, kun ei niitä mistään löytynyt. No katsotaan josko muistaisin niistä ottaa kuvat joskus toiste tänne! Walhsteenin penkojaispäivästä syksyllä ostin tämän söpön loimen! Meillä on itseasiassa parikin Horse comfortin loimea ja oon niistä tykännyt tosi paljon. Tässäkin fleecen laatu on tosi hyvää ja istuu pikkuponien päälle hyvin. Hintaa tällä taisi olla 20e. Kymen ravista&ratsusta jostain ale-korista bongattu loimi! Tämä istuu Kuprun päälle tosi hyvin ja on oikein hyvä kotiloimi. Fleece ei ole yhtä paksua, kuin tuossa aijemmassa loimessa mutta vähän vähemmän hikisen lenkin jälkeen tää on hyvä heittää ponille niskaan. Kuvassa loimi näkyy vähän likaisena, kun oli ollut jo kerran käytössä, nennekuin hoksasin ottaa siitä kuvan. Tykkään paljon noista koristekanteista ja tämä muistaakseni maksoi noin 15e.


Sitten vielä yksi loimi tähän postaukseen. Sain Kymen-Karjalan hevosenomistajilta 100e lahjakortin Jannen vaunu nimiseen hevostarvike liikkeeseen tunnustuksena Kuprun ruhtinattaruudesta ja kaikki seuraavat ostokset onkin ostettu juuri kyseisestä kaupasta.

Totesin juuri aijemmin, ettei oikeastaan tarvittaisi loimia mutta jos näin suloinen loimi tulee vastaan, niin onhan se ostettava! Alkuperäinen hinta oli reilu 40e mutta saatiin tingittyä loimen hinta 30 euroon. Täytyy kyllä myöntää, etten ole tästä loimesta edes lappua vielä irrottanut saati sitten kokeillut miten se istuu ponien selkään. No jos ei muuta niin saadaan kotikäyttöön vähän tähtiä!


Ihan perus kaksteholinimenttiä ja tavallinen arnika. Molempia kuluu käytössä aika paljon, jonka vuoksi nämä kaksi onkin ehkä tarpeellisimmat näistä ostoksista. Pullot olivat 10e/kpl.


Itselleni ostin uuden tallipipon. Tässä on mukava fleece sisusta, mikä sitten lämmittää kylmemmillä ja tuulisemmillakin ilmoilla. Merkki on Euro-star ja hinta oli 16e.


Meillä melkeimpä kuluu yksi letityskumppari paketti vuodessa ja ostettiinkin nyt sitten ensi vuotta varten uudet. Hinta oli 7,90e

Oon tähän asti suosinut kumilenkillisiä ajolaseja mutta mulla on pelkästään tummia sellaisia ja etenkin nyt pimeämmillä lenkiellä ajaessa ne ei ainakaan paranna näkyvyyttä yhtään ja siksi ostin nyt kirkkaat ajolasit. En tiedä onko mulla jotenkin hassun malliset korvat mutta nää ainakin pidemmän lenkin jälkeen alkaa ikävästi painamaan päätä. Hinta noin 8e.

Lopuksi vielä uusi valjassaippua ja Offelle uusi suolakivi. Oon tykänny tuosta valjassaippuasta aina ja mun mielestä se tuoksuu tosi hyvälle, eikä vaahtoudu liikaa. Aattelin, että Offe innostuisi saadessaan uuden himalajasuolakiven, kun sillä on taipumus ihan hampailla raastamalla syödä vähänkin erilaisemmat suola-/herkkukivet. Nyt se ei kuitenkaan niin kovasti siitä innostunut mutta jospa sillä ei sitten ole tarvetta saada suolaa. Hintaa valjassaippualla 10e ja suolakivellä 6,90e.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos