sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Turhanpäivänen höpöttelypostaus

Kun en taas oikein tiedä miten aloittaisin tämän postauksen. Oon kirjottanu valehtelamatta neljä eri postauksen alkua mutta yhtäkään en niistä ole julkaissut, kunen oo ollu niihin tyytyväinen tai sit niissä ei ole ollut mitään järkeä. Mutta täytyy kyllä todeta ettei tässäkään postauksessa oo yhtään sen enempää järkeä.:D


Ponit on treenanneet pääosin normaalisti ja eipä mulla kummosta sanottavaa kummastakaan ole. Ofelia kengitetään huomenna uuteen kenkään ja pistetään nyt jo hokkikengät alle ilman hokkeja. En tiedä onko tää hyvä ratkaisu mutta en uskalla nyt enää kesäkenkiäkään laittaa, kun sitten sitä lunta tulee heti seuraavana päivänä. Ollilla kengityksestä ei onneksi ole kauaa, niin kerkeää vähän katsella, että tuleeko sitä lunta nyt vai joskus ensi vuoden puolella.


Olisin ilmottanut Ollinkin starttiin kotiradalle mutta madotettiin ponit juuri silleen, että varoaika olisi kyllä mennyt umpeen mutta en halunnut ihan heti viedä starttiin ettei sitten varmasti veressä näy mitään, niin se jää nyt välistä. Mutta jälkikäteen ajatellessa siinä sarjassa ei Ollin kannalta olisi ollut mitään järkeä, kun olisi joutunut satasen pailta starttaamaan. Katsotaan sitten uudestaan ensi kuun puolella.

Oltsu otti vikoina lämpiminä päivinä päiväunia
 Offen kanssa suunnataan Mikkeliin ensi viikolla, jos ei ihmeitä käy. Käytiin viime kuussa ponin kanssa Mikkelin poniraveissa hakemassa pikkuneidille uusi ennätys, joka kirjataan nyt 2.53. Samalla napattiin myös toinen perättäinen kolmossija. Oli kyllä hieno tunne kattoa startin jälkeen kelloa, kun se näytti aika hurjia lukemia! Kyllä se pikkuhiljaa alkaa näyttelemään parempia vauhteja myös startissa. :)

viimenen päivä, kun Kupru oli meillä :)
Nyt mä otan itseäni niskasta kiinni ja oikeasti alan panostamaan tähänkin. Ei se enää oo siitä kiinni, etten kerä. Se on nyt vaan mun laiskuudesta kiinni ja siitä etten vaan saa aikaseksi. Koulussakin hyppytunnilla kirjoitin viime viikolla pari postausta ja ne oli kuvia vaille valmiit. Mutta nyt lähiaikoina on tulossa ainakin puhelinkuvia, kun niitä uuden puhelimen myötä on tullut melkosen paljon.

4 kommenttia:

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos