torstai 16. lokakuuta 2014

Estekisoissa

Postauksen kuvat (c) Milla Piilola.

Olin sunnuntaina eli 12.10 estekisoissa Kuprun kanssa. Ei olla hypätty ponin kanssa pitkään aikaan, vaan käyty nyt kouluvalkoissa. Mutta eikös se sanonta mene, että lahjattomat treenaa ;D.


Haettiin poni kyytiin ja suunnattiin kisapaikalle, jonne ei Kuprun kotitallilta ole pitkä matka mutta päästiin samalla, kun Erika tuli Vinskin kanssa samoihin kisoihin. Oltiin ajoissa perillä. Käytiin ilmottautumassa ja tsekkaamassa rataa, joka oli ihan helppo.

Team tokkola!

Lähdin vähän ajan päästä verkkailemaan Kuprua 30-40cm varten. Verkka-alue oli niin pieni, että mua vähän hirvitti mennä sinne mutta hyvin selvittiin. Alueelle sai tulla samaan aikaan kuusi ratsukkoa, joten tilaa ei kummemmin ollut. Vähän otettiin ravia ja yritin taivitella mutta ponin kiinnostus oli jossain ihan muualla. Tehtiin parit pysähdykset ja hypättiin pari kertaa verkka esteet. Hyvillä mielin lähdettiin kyllä radalle, vaikka poni oli aika räjähdysaltis.

Rata alkoi hieman huonosti koska kentän toisessa päädyssä oli muutamat erikoisesteet, mitä en tajunnut käydä näyttämässä ponille.. Päästiin matkaan ja ykkönen ja kakkonen meni hyvin. Kolmoselle tuli tiukka kurvi jo muutenkin ja itse vielä käänsin liian tiukasti mutta Kupru pelasti ja päästiin yli. Ennen nelosta tuli tiukka kurvi ja siinä rikottiin raville esteestä päästiin kuitenkin yli. Vitonen mentiin myös ravissa ja sitten kutonen meni hyvin, joka olikin radan viimeinen este. Arvostelu oli A.0.0, joten kaikki puhtaan radan saaneet palkittiin.


50-60cm verkassa hyppäsin pari kertaa verkkaesteet. Ne sujui ihan hyvin. Kupru kuitenkin vähän väsähti mutta kuumeni kuitenkin vähän lisää. Rata alkoi hyvin ja eka meni hyvin, sitten kakkoselle otin liikaa kiinni ja mentiin muutenkin huonosti esteelle ja siitä tippui se este. Seuraavalle päästiin hyvin ja sitten tuli pitkä sarja, mikä meni ihan ok, vaikka mentiin liian kovaa. Seuraavalle esteelle sitten mentiin liian kovaa ja jäin vain matkustelemaan. Se tuli myös alas ja sitten loppu rata skarpattiin ja se meni ihan hyvin, lukuun ottamatta että vikan esteen jälkeen oli vähän erimielisyyksiä suunnasta:D.

Oon pääosin tyytyväinen itsestäni ja Kupru kyllä suoritti hyvin! Itse, kun olisin ratsastanut paremmin ja jos pidätteet olis mennyt läpi, niin olisi saattanut tulla puhdas toinenkin rata mutta aina jossitella voi mutta nyt ollaan taas kokemusta rikkaampia! Kupru käyttäytyi taas mallikelpoisesti ja meni muutenkin hyvin. Ei me verenmaku suussa lähdetty edes kisaamaan ja oli taas hauskaa päästä pyörähtämään kisakentällä :)!

2 kommenttia:

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos