maanantai 14. huhtikuuta 2014

Hurja pikkuneiti!

Messupostaus on kyllä tulossa mutta oon saanut tapella videopostauksien kanssa jo vaikka kuinka kauan. Mutta hiljaa hyvä tulee eikös se niin mene?

Oltiin Ofelian kanssa Kouvolassa raveissa eilen (13.4). Viimeistelyssä poni ei ollut parhaillaan ja vauhti ei päätä huimannut. Neiti tuntui kyllä että olisi halunnut mennä kovaa muttei vaan mennyt. Kovat odotukset eivät siis starttiin olleet.
Vanhoja kuvia. © Salli Kotiranta

© Moona Espo
Lämmitin Ofelian lappujen kanssa sekä korvat kiinni. Pikkunen kun tuntuu näkevän omia mörköjä aina lämmittäessä,niin nyt ainakin keskittyi olennaiseen! Lämmityskään ei sujunut parhaimmalla mahdollisella tavalla. Ofelia oli todella laiska ja ei oikein meinannut ottaa vauhtia. Vasta kun saatiin heppa rinnalle, niin sitten poni lähti mutta tosi kiitolaukkaa.. Meinasi kyllä lämpän jälkeen epätoivo iskeä mutta starttiin kuitenkin päätettiin mennä. Mitäpä siinä nyt häviäisikään.

Päästiin vasta toisella matkaan. Matkaan lähdettiin vähän hitaan puoleisesti ja tuntui,ettei neiti saa oikeaa vaihdetta silmään mutta kaarteessa alettiin vähän ohitella ja tavoittaa muita. Takasuoralla taas joutui ajamaan viidettä-kuudetta rataa, että pääsi hitaammista poneista ohi. Loppusuoralla Offe alkoi vasta oikeasti juoksemaan ja loppu tultiinkin kovaa ja ehdittiin sitten kahdensaksi ja saatiin viimeiset rahat.
Olin ihan tyytyväinen kuitenkin lopulta Ofelian esitykseen vaikke se mun mielestä ponin parhaita juoksuja ollutkaan. Tuloksia kuuluttaessa kyllä meinasi sydän pysähtyä. Pikkuneiti paransi tuossa startissa omaa ennätystään reilulla sekuntilla! Okei aika pieni pudotus vanhasta ennätyksestä mutta rata oli aika pehmeä, eikä Ofelialla ollut ihan paras mahdollinen päivä! Ennätys kirjataa nyt sitten lukemiin 2.57,4.

© Hannaleena Ahtiainen


Lähtö oli aivan älyttömän kova ja kyllä listat nähdessäni ajattelin,että miksi hitossa ilmotin Ofelian tuone :D. Mutta tyytyväinen saan olla vaikkei sijoitus paras ollutkaan, kun lähes kaikki kärkipään ponitkin paransivat ennätyksiään aika reilusti! Nyt sitten todennäköisesti jatketaan sunnuntaina Kouvolassa Ofelian kanssa ponihiiteillä. Saa nähdä miten poni suhtautuu lyhempään startti väliin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos